S10 hala alınır mı?

1oguzz

Kilopat
Uzun süre sonra telefonumu güncellemeye karar verdim. Öncelikle aldığım telefonun beni ortalama 3-4 yıl götürmesini istiyorum. Kafamdaki telefon S10 ama bazı şüphelerim var. Forumlarda işlemci ve batarya sıkıntıları okudum yani bana bu fiyat bandında veya daha uyguna bir telefon önerir misiniz? Poco, Reno, Huawei hariç önerebilirsiniz. S10 hala alınır mı derken neredeyse 2. yılını dolduracak dediğim gibi beni uzun süre götürmesini istiyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süre sonra telefonumu güncellemeye karar verdim. Öncelikle aldığım telefonun beni ortalama 3-4 yıl götürmesini istiyorum. Kafamdaki telefon S10 ama bazı şüphelerim var. Forumlarda işlemci ve batarya sıkıntıları okudum yani bana bu fiyat bandında veya daha uyguna bir telefon önerir misiniz? Poco Reno Huawei hariç önerebilirsiniz. S10 hala alınır mı derken neredeyse 2. yılını dolduracak dediğim gibi beni uzun süre götürmesini istiyorum teşekkürler.
Bütçe?

3000tl çok güzel bir 2. el buldum ufak bir çatlağı var alınır mı sence?
Çatlak ekranda ise kesinlikle uzak durun, ama eğer ki arkasında veya yanlarında ise bu çatlağı telefona kılıf takarak görünmez yapabilirsiniz. 3000 TL bu telefon için iyi fiyat. Ama yine de o telefonu hangi ellerin ellediğini, nasıl kullanıldığını vs. bilmiyorsun. İyi bir telefon almak istiyorsan ancak bu istediğin telefonun fiyatını bütçenden karşılayamıyorsan ikinci el modellere yönelmelisin. Yoksa her zaman sıfır modelleri almak avantajlı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı