S10 kaç yıl götürür?

EKO ! [MDAV]

Hectopat
Arkadaşlar oyun günde Max 1 saat. Diğer şeyler günlük kullanıcı gibi kullanırım. İşlemci ve birkaç sene sonra telefonun akıcı olması önemli benim için. S10 beni kaç yıl götürür sizce, Haziran'da alsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Akıcılık konusunda uzun süre sorun yaşamazsın. Ana Android güncellemeleri 2 yılda kesiliyor ama güvenlik güncellemeleri 4 yıl boyunca gelmeye devam edecek. Bu telefonu 4-5 yıl kullanırsın, batarya değişikliği belli bir seneden sonra olur artık.

Hocam aslında bu tamamen beklenti ve telefondan sıkılmana bağlı. Kimisi aldığı telefonu 2 sene kullanıyor, "ben artık sıkıldım bu telefondan, yen telefonlar çıktı, tasarımı ne güzel, daha yeni, benim telefon eskidi, bu telefonu değiştireyim, yeni telefon alayım" diyor, telefonu değiştiriyor. Sen değilsen, sürekli telefon değiştiren biri değilsen, telefon ihtiyaçlarımı karşılasın, pek oyun oynamam, sosyal medyada dolaşır, video izler, gündelik hayat için kullanırım diyorsan telefon uzun gider. Telefon bozulmasa, donanımsal bir sıkıntı çıkarmazsa, bir sorunu olmazsa 4-5 sene rahat kullanırsın.

Tamamıyla kullanımla alakalı bir durum bence.
2016 da aldığım s7 edge i kullanıyorum, telefonda oyun oynamıyorum o yüzden her işimi görüyor.
Pil sağlığı da bozulmadı daha, 1 gün kullanıyorum telefonu rahatlıkla. Bir kaç sene daha kullanmayı düşünüyorum arızalanmaz ise tabi. Rahatlıkla 4 yıl kullanılabilir o telefon.

A7 2016 telefonum amiral gemisi bir telefon olmamasına rağmen 4 yıl iyi dayandı. Daha anca anca kasmalar sıkıntılar başlıyor. Senin bahsettiğin telefonun yüksek seviyede bir telefon olduğunu düşünürsek batarya değişikliğiyle 5-6 yıl rahat kullanırsın diye düşünüyorum.

Peki ortak sorum bir kılıf ve cam takacağım
1)Parmakizi çalışır mı?
2)şu bükülebilen ekran koruyucular dayanıklı mıdır.
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…