Gilaybey Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 547 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 7 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar resimde gözüktüğü üzere diğer dosyalar çok yer kaplıyor. Bunları silmenin bir yolu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2021
Arkadaşlar resimde gözüktüğü üzere diğer dosyalar çok yer kaplıyor. Bunları silmenin bir yolu var mıdır?
K kursadnamli Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 7 Ağustos 2021 #2 Kanka ben de S10 kullanıyorum. Diğer dediği uygulamalar veya resim vb. silme onları. Artı 0 Eksi
KS KS Gilaybey Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 547 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 7 Ağustos 2021 #3 kursadnamli dedi: Kanka ben de S10 kullanıyorum. Diğer dediği uygulamalar veya resim vb. silme onları. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettiğimde resim ve uygulamalar dışında bir yer kaplıyor bende. Artı 0 Eksi
kursadnamli dedi: Kanka ben de S10 kullanıyorum. Diğer dediği uygulamalar veya resim vb. silme onları. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettiğimde resim ve uygulamalar dışında bir yer kaplıyor bende.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Ağustos 2021 #4 Dosya yöneticisi ile depolama alanını gezin. Size ve yüklü uygulamalara ait olmayan dosyaları silebilirsin. Artı 0 Eksi
Dosya yöneticisi ile depolama alanını gezin. Size ve yüklü uygulamalara ait olmayan dosyaları silebilirsin.