S10’daki Exynos 9820 nasıl, alınır mı?

Iphone 64gb anca o fiyata bir de android olunca çok daha fazla seçeneğin oluyor s10 fiyat dılında alınır mı o fiyata iphone 11 ve mi9t pro dışında ne alınır ?

S10 o fiyata alınmaz dediğim gibi stok olmadığından galiba fiyatları çok uçtu asla fiyatını haketmiyor. İphone 11 kamera ve işlemci konusunda daha öndedir. Tercih sizin ama aceleniz yoksa S11 modelleri çıkınca onlara bakarsınız derim.

Ben s10e kullanıyorum android 10 gelmedi.
Evet haklısınız ben e modelini 4000 e almıştım teknosadan. Kesinlikle o fiyatlara alınmaz. S11 beklenebilir. Eğer fiyat makul ise s11 değilse s10 ucuzlayacak zaten o zaman alınmalı.

iphone 11 daha pahalı 6700 altı bulursan link at
Fiyat olarak s10, iphone 11’den ucuz

Pubg s10e modelinde yağ gibi akıyo s10 da nasıl kasacak. Belki o video zamanında yazılımsal sorun vardır çünkü şuan yok.

İyi o zaman xtr peki s10‘ların ortak bir sorunu var mı

S10 daha yüksek çözünürlüğe sahip her telefonda kasıyor demiyorum ama bazı modellerinde kronik sorun olduğunu duydum sanki ilk modelleridir belki ama PUBG kasıyor diye iade edeni duymuştum ne kadar doğru bilinmezde S10 kötü değil ama o fiyata çok fazla bir telefon. Durduk yere telefonun fiyatı neden 1000-1500 TL artar ki?
İphone 11 6.900 lira o fiyata çok yakın bir telefon.

İyi o zaman xtr peki s10‘ların ortak bir sorunu var mı
Bir sorunu batarya dicem ama s10e için geçerli galiba. 1 günü zar zor çıkarıyor eğer oyun oynamayı seviyorsanız. Başka bi eksiklik yok. Şuan tek sorunu fiyatı . S11 i beklerseniz hem alternatif çoğalır hem s10 ucuzlar.

Apple o kadar bana iyi gelmiyor şu an Apple’dan yazıyorum ve Android yeniliklerini duyunca çok şaşırdım.

Android telefon alırken 7-8 kullanacağını düşünmeden almalısın. Android yıllar geçtikçe kasmalar, donmalar ve yavaşlamalar olan bir işletim sistemi. Telefon alırken Oyun için mi alıyorsun, yoksa günlük kullanım için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…