Ben s10e kullanıyorum android 10 gelmedi.Yavaş olmasının imkanı yokS6 serisi bile halen kullanılabilir telefonlar.
S10 kullanıyorum, henüz bir sorunuyla karşılaşmadım. Android 10 ile birlikte pil performansı da iyileşti.
Galaxy S10 Modelleri için Android 10 Güncellemesi Yayınlandı
Beta aşaması biten Galaxy S10 ailesinin stabil güncellemesi yayınlanmaya başlamıştı, bugün ise Türkiye için güncelleme yayınlandı. Uzun süredir süren betawww.technopat.net
Evet haklısınız ben e modelini 4000 e almıştım teknosadan. Kesinlikle o fiyatlara alınmaz. S11 beklenebilir. Eğer fiyat makul ise s11 değilse s10 ucuzlayacak zaten o zaman alınmalı.S10 o fiyata alınmaz dediğim gibi stok olmadığından galiba fiyatları çok uçtu asla fiyatını haketmiyor. İphone 11 kamera ve işlemci konusunda daha öndedir. Tercih sizin ama aceleniz yoksa S11 modelleri çıkınca onlara bakarsınız derim.
Bir sorunu batarya dicem ama s10e için geçerli galiba. 1 günü zar zor çıkarıyor eğer oyun oynamayı seviyorsanız. Başka bi eksiklik yok. Şuan tek sorunu fiyatıİyi o zaman xtr peki s10‘ların ortak bir sorunu var mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.