S10e ekran sarı tonlarında

Forzalion

Megapat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli/Körfez
Daha fazla  
Meslek
Teknik Bilgiler Endrüstiyeli
Arkadaşlar merhaba.

Bende S10e cihazım da sanki anlamadığım bir şekilde sanki ekran sarımsı gibi veya beyazlar tam beyaz değil.

Telefonu normal baktığımda bir beyaz ekrana ekran tam beyaz değil ama tam tersini yapıp ekrana sağdan ve soldan eğip baktığımda beyazı ne görebiliyorum. Bu sorun mu yoksa dynamik AMOLED olduğundan mıdır?

Veklemem gerekirse renk ayarlarim ne şekilde olmalı?

Şu an kullandığım mod (canlı-soğuk)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210402-080214_Settings.jpg
    Screenshot_20210402-080214_Settings.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 267
AMOLED ekranların olayı budur zaten, yumuşak renkler oldukça normal sorun yok yani ekranın çalışma mantığı, teknolojisi böyle :)

Arkadaşlar merhaba.

Bende S10e cihazım da sanki anlamadığım bir şekilde sanki ekran sarımsı gibi veya beyazlar tam beyaz değil.

Telefonu normal baktığımda bir beyaz ekrana ekran tam beyaz değil ama tam tersini yapıp ekrana sağdan ve soldan eğip baktığımda beyazı ne görebiliyorum. Bu sorun mu yoksa dynamik AMOLED olduğundan mıdır?

Gece modu ya da göz koruma modu açık olabilir.

Arkadaşlar merhaba.

Hocam mavi ışık filtresi kendiliğinden açılıyor Samsung'larda bir kere telefon bozuldu sanmıştık, ayarlara bir bakın.

AMOLED ekranların olayı budur zaten, yumuşak renkler oldukça normal sorun yok yani ekranın çalışma mantığı, teknolojisi böyle :)

Anladım hocam bu ekran dinamik AMOLED diye geçiyor ama.

Göz kalkanı veya diğer adıyla mavi ışık filtresi açık mı?

Yok hocam o isten iyi anlarım ama mavi ışık filtresi ya da okuma modu falan açık değil.

Gece modu ya da göz koruma modu açık olabilir.

Yok hocam sadece ekran ayarları normalken çok sarımsı bir renk oluyor. Ben de ekran modundan doğal tipini kaldırdım ve canlı yapıp soguk moda çektim.

Ekran değişti mi?

Yok hocam hayır ilk kullanıcısıyım.

Anladım hocam bu ekran dinamik AMOLED diye geçiyor ama.

Yok hocam o isten iyi anlarım ama mavi ışık filtresi ya da okuma modu falan açık değil.

Yok hocam sadece ekran ayarları normalken çok sarımsı bir renk oluyor. Ben de ekran modundan doğal tipini kaldırdım ve canlı yapıp soguk moda çektim.

Damoled güncel AMOLED'lere verilen verilen isim Galaxy S5'den sonra o isimlendirme geldi ama mühendislik olarak farkı yok. Ekranın sarımtırak olması normal yani.

Mavi ışık filtresi açık olabilir onu kontrol edin.
Yok da yani ekrana dediğim gibi ilk sıfır ayarindayken 1 resimde böyle gözüküyor. 2 cihazım resimde ise kendim ayar çektim ama anlamiyorum neden böyle.

Aradaki fark bariz bir şekilde ortada normal mi? sizce?
Damoled güncel AMOLED'lere verilen verilen isim Galaxy S5'den sonra o isimlendirme geldi ama mühendislik olarak farkı yok. Ekranın sarımtırak olması normal yani.
Anladım hocam peki neden düz bakınca sarımtırak da yanlardan eğilip bakınca beyaz belli oluyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210402-105248_Settings.jpg
    Screenshot_20210402-105248_Settings.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 153
  • Screenshot_20210402-105244_Settings.jpg
    Screenshot_20210402-105244_Settings.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 157
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı