S10e vs S9 Plus

Linkini attığınız yerden mi aldınız.
Bende s10e ile s9 plus arasında kaldım.
sadece boyuttan dolayı mı s10e yi seçtiniz
Evet, Hepsiburada üzerinden Yaman İletişim'den satın aldım. Neredeyse 2 haftası dolacak. Bir sıkıntısı yok, telefon akıyor. Dediğim gibi IPhone 6 kullanıcısı olduğumdan çok büyük ekranlı telefonlara karşı bir sempatim yoktu. Bu da bir etkendi tabii ki S10e'yi seçerken.

Peki memnun musunuz. Parasını hak ediyor mu?
Yukarıda da dediğim gibi sıkıntısı yok, tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor telefon. 4400₺ ye almıştım ben, Hepsiburada'da şu an 4700₺ civarlarında gözüküyor. Güzel bir telefon olabilir ancak 4500₺ den fazla değeri olduğunu düşünmüyorum.

IOS'u özlemessiniz umarım. Ben 5S'den Mi 6'ya geçtim ve özlüyorum :D
Başta yadırgadığım iki nokta vardı. Birisi ekranda sağa doğru kaydırarak bir önceki pencereye gitmekti, diğeri ise emojilerin iOS'takilere göre biraz garip gelişiydi. İkisine de alıştım iki haftanın sonunda. Şu an içimde biraz olsun pişmalık duygusu yok. Yaşasın özgürlük diyorum 🙂

Yorum yapan herkese çok teşekkürler. S10e modelini almış bulunmaktayım. Cidden çok hoşuma gitti. Eski bir iPhone 6 kullanıcısı olarak boyut olarak hiç yabancılık çekmiyorum 🙂
Hayırlı olsun. Daha önce kullandığınız telefonla kıyaslanamaz ama kamerasını nasıl buldunuz? Tatmin etti mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı