S20 FE 2 saat 10 dakikada şarj oluyor

vahşet123

Hectopat
Makaleler
1
S20 FE' yi ilk aldığımda 1 buçuk saatte şarj oluyordu. Şimdi 2 saat 10 dakikada şarj oluyor ve şarjı hızlı bitiyor. Sebebi nedir? Adaptörde 100-240 V yazıyor.

Kullanma durumunuz nasıl peki. Şarjı %15 altına indirmiyorsunuzdur umarım ?
Nasıl yani anlamadım? 15 altına indirmiyorsunuzdur derken?

Hocam herhangi bir taşınma durumu filan var mı? Ben taşındığım zaman gerçekten bina ile ilgili mi bilmiyorum böyle bir sorun yaşamıştım hatta konum var. Binanızı kontrol ettirin demişlerdi
Hocam öyle bir durum yok adaptörde sıkıntı var herhalde bir değiştirip deneyeceğim bakalım.

Nasıl yani anlamadım? 15 altına indirmiyorsunuzdur derken?

Hocam öyle bir durum yok adaptörde sıkıntı var herhalde bir değiştirip deneyeceğim bakalım.

%15 şarj seviyesinin altına sık sık düşürüyor ve haftada 1 kez kapalı şarj edilmiyorsa (Bence) kalibrasyonunun bozulması normal. %15 olunca sarja takmanızı öneririm. Gerekirse bir kereliğine telefonu sıfırlayın.

Şarj süresi adaptöre göre belirleniyor. Burda önemli olan V değeri değil watt veya A değeridir. Şarj aleti orijinal midir? Batarya ile alakası olduğunu sanmıyorum.
S20 FE' yi ilk aldığımda 1 buçuk saatte şarj oluyordu. Şimdi 2 saat 10 dakikada şarj oluyor ve şarjı hızlı bitiyor. Sebebi nedir? Adaptörde 100-240 V yazıyor.

4000 mAh 15W şarj adaptörü ile 2 saatte şarj oluyor. Şarja takıp bildirim kısmını açıp en sona gelince hızlı şarj kablo şarjı vb. yazması gerekiyor.

Eğer şrz kblosnu kntrl edn gibi kısaltılmış birşeyler yazıyorsa adaptörde veya kabloda birşey var demektir

images.jpeg

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230827-160240_Chrome.jpg
    Screenshot_20230827-160240_Chrome.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı