S20 FE 2023'te hala amiral gemisi mi?

Üst segmentin alt cihazlarından birisi.Yani emekli amiral gemisi diyebiliriz.
Sorum başlıktaki gibi S20 FE hala amiral gemisi mi?

Hocam ceza yediğim için yazamadım. Ama iPhone 11 ile s 20 FEnin birbirini kapatacak benzer özellikler içerdiğini düşünmüyorum. S20 FE bence kullanım açısından iPhone 11'den farklı bir telefon. Amaçlara göre değişir iPhone 11 ile S20 FE arasındaki fark.

Hocam bu telefonu yeni almış birisi olarak. Kaç sene kendi özelliklerini orta segmentin altına düşürmeden korur bu telefon sizce?
Ortalama 5 sene segmenti korur ondan sonrada koruma ihtimali var belkide ama kullanan kişi sayısı az olur.

Onun yerine 2. el 11 tercih edilebilir hocam sonuç olarak Android için eskidi.
S20FE ekranı daha iyi bildiğim kadarıyla 11'in iyi olduğu yön video ve kamera performansı,bataryasıda başarılı diye biliyorum.

S20FE ekranı daha iyi bildiğim kadarıyla 11'in iyi olduğu yön video ve kamera performansı, bataryası da başarılı diye biliyorum.
S20 FE, arka kamerada fotoğraflarda daha başarılı. Renk doğruluğu çok daha iyi.
Ama ön kamera ve video çekimlerinde kaybediyor.
iPhone 11, S21'den bile başarılı video çekimlerinde.

Arka kamera ve ekranda geçebilir 11’i ama işlemci ve yazılım daha önemli bence
Ben Androidde hiç sıkıntı yaşamadım ama memnun olmayanlar var niyeyse.İşlemci konusuna katılıyorum.

S21FE alacağım bende arada kalmıştım S20FE ile oyun çok oynamam gündelik kullanyrm, kamera ve güncelleme almasi, kasa tasarımı kalitesi, dynamic AMOLED2X ekran benim için daha önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı