S20 FE 8/256 alınır mı?

Arkadaşlar ben xoami not 11 Pro alıp hatalı çıkmasından ötürü iade edip üstüne para koyup Samsung S20 FE 256 GB 8 RAM kullanıyorum bayağı memnunum gündelik kullanıyorum bende telefon kamerası tatmin ediyor beni :) arkadaşlarım çok sevdi onun dışında işlemci gayet hızlı takılma kasma donma vs kesinlikle yok rahat bir sekilde kullanıyorum varsa bir soru cevaplayabilirim hali hazır kullanıcısıyım?

İyi ki hatalı çıkmış.

Ben de S21FE ile S20FE arasında kaldım. Konuyu takibe alıyorum o yüzden.

Babamda S21 FE varda bataryasından bayağı bir şikayetci kendisi oyun oynamıyor daha çok sosyal medyada takılıyor günde 2 kez şarja takmak zorunda kalıyor(60hz) ama performans olarak mükemmel bir telefon.

Babamda S21 FE varda bataryasından bayağı bir şikayetci kendisi oyun oynamıyor daha çok sosyal medyada takılıyor günde 2 kez şarja takmak zorunda kalıyor(60hz) ama performans olarak mükemmel bir telefon.

Tasarım olarak çok hoşuma gidiyor, normalde S20FE alıp gececektim ama hiç içine çekmiyor o arka kapak. Bir de o kadar para verdikten sonra 2.el olarak İPhone 11 mi alsam diye düşünmüyor değilim.

O konulari bildigim icim sormamistim hocam. Huawei ya da Samsung almak arasında kaldım. Desktop modu aktif olarak kullanacagim icin sormustum :).
Huawei google desteği olmaması başını çok ağrıtabilir. Biliyorsun arkadaş apk kurmaktan iflahı kurudu

İyi ki hatalı çıkmış.

Vallahi hocam ben Xiaomi not 8 Pro kullanıcısıydım. Bayağı memnundum aslında ama dedim model yükseltiyim 11 Pro aldım. Bir baktım intagramda videoda drop yiyor makine hemen iade yolladım. Gerçekten Samsung'un S20 FE'den çok memnunum arasına 4K koydum ama olsun :)

Huawei Google desteği olmaması başını çok ağrıtabilir. Biliyorsun arkadaş APK kurmaktan iflahı kurudu.

Vallahi hocam ben Xiaomi not 8 Pro kullanıcısıydım. Bayağı memnundum aslında ama dedim model yükseltiyim 11 Pro aldım. Bir baktım intagramda videoda drop yiyor makine hemen iade yolladım. Gerçekten Samsung'un S20 FE'den çok memnunum arasına 4K koydum ama olsun :)

Googlesiz kullandım zaten ama Mate 20 Pro veya P30 Pro almayi dusunuyorum onlarda Google hala var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı