S20 FE alınır mı?

2. el olarak uygun fiyata bulunursa kesinlikle alınır. Bir süre önce kullandığım telefondu kendisi. Ağır oyunlarda cidden ısınma yapıyor bayağı fakat günlük kullanımda sıkıntı yapması pek mümkün değil. Kasma veya donma falan da yoktu. Memnundum telefondan.

S serisi iyidir hocam. Bütçeniz en fazla ona yetiyorsa alınabilir bence.
Evet hocam bütçe max bu kadar :D

2. el olarak uygun fiyata bulunursa kesinlikle alınır. Bir süre önce kullandığım telefondu kendisi. Ağır oyunlarda cidden ısınma yapıyor bayağı fakat günlük kullanımda sıkıntı yapması pek mümkün değil. Kasma veya donma falan da yoktu. Memnundum telefondan.
Çok oyun oynayan birisi değilim girdimmide max 30dk falan oynarım pek ısınıcağını sanmam.
2. el temiz ise alınır.
Temizini arıyoruz ekran kırık 7500 e bulduk, küçük bir nokta sağ altta ama illahaki uzun kullanımda rahatsız eder diye almadık.

Evet hocam bütçe max bu kadar :D

Çok oyun oynayan birisi değilim girdimmide max 30dk falan oynarım pek ısınıcağını sanmam.

Temizini arıyoruz ekran kırık 7500 e bulduk, küçük bir nokta sağ altta ama illahaki uzun kullanımda rahatsız eder diye almadık.
O zaman sıkıntı olmaz. Sağlam cihaz bulursanız o fiyatlara alınır.

Biraz video izlediğimde pek öyle ısınma gibi bir şey görmemiştim. Yaz ve dışarıda isen ısınır diye biliyorum sadece günlük kullanımda Instagram, kamera, TikTok gibi uygulamalarda gereksiz ısınma yapmaz değil mi?

Keşke çıksa ilk tercihim oydu fakat o bütçeye çıkamadım bütçem 8Bin küçük nokta kadar kırık ekranlı S20FE yi 7500'e buldum 8bine düzgün bir şey bulabilirim diye araştırma peşindeyim

Ne gibi kasmalardan bahsediyorsunuz?

Bence 8bin bütçeye göre 2.el olarak güzel bir telefon günümüzdeki telefonlar 40 50 binden başlıyor güzel kameralı yapacak bir şey yok :/

Birisi pişman etmedi diyor birisi kasma var diyor hocam hanginiz doğruyu söylüyor :D

Hocam 40-50 bin mi😃 naptınız ya.
30k civarlarında S23 serisi var hatta 21k gibi bir fiyata S23FE var 8K 24FPS 4K 60FPS çekiyor.
Şu an 15-18k olan orta segment Samsung'lar bile güzel çekiyor.

Hocam 40-50 bin mi😃 naptınız ya.
30k civarlarında S23 serisi var hatta 21k gibi bir fiyata S23FE var 8K 24FPS 4K 60FPS çekiyor.
Şu an 15-18k olan orta segment Samsung'lar bile güzel çekiyor.

Günümüzün iyi telefonlarından bahsettim S23 Ultra vb gibi. 15-18k diyorsunuz fakat ben burada 8bin den bahsediyorum arasında 2 katı fiyat farkı var zahmet olacak ama güzel çeksinler yani.

Hala konuyu takip eden varmı bilmiyorum ama snapdragon işlemcisi bulmak zor oluyor exynos alırsam ne kaybederim? S21FE exynos veya s20fe exynos alsam ne olur?

Son düzenleme:
Günümüzün iyi telefonlarından bahsettim S23 Ultra vb gibi. 15-18k diyorsunuz fakat ben burada 8binden bahsediyorum arasında 2 katı fiyat farkı var zahmet olacak ama güzel çeksinler yani.

Hala konuyu takip eden var mı bilmiyorum ama Snapdragon işlemcisi bulmak zor oluyor Exynos alırsam ne kaybederim? S21FE Exynos veya S20FE Exynos alsam ne olur?

S21FE Exynos versiyonu için ısınma sorunu var diye duymuştum fakat ne kadar doğru bilmiyorum.

Herkes kasıyor donuyor demiş, 1.5 yıldır yoğun kullanıyorum, tek fark düzenli format vs /4-5 ayda bir/ yapıyorum. Telefon ilk günkü akıcılığında kutudan yeni çıkmış gibi seri çalışıyor kasma donma sıfır. İlginç... Ya sizin kullanımızda sıkıntı var,
ya cihazınız "Snapdragon" işlemcili değil, ya da sorunlu seri ürün denk geldi size bilemiyorum. Şu durumda 4-5 sene asla götüreceğini düşünmüyorum fakat şu an için gayet seri ve sağlam bir cihaz günlük kullanıcı için.

Arkadaşlar Türkiye'de Snapdragon işlemcili S20FE satılıyor mu ya? Telefoncu satılmıyor sadece Exynos geliyor vs dedi abi geliyor falan biraz tartıştık. Tek sorum geliyor mu gelmiyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı