S20 FE cihazımda çok dikkatli bakınca gòrülen AMOLED yanığı (ghost screen) var, cihazımın 9 ay garantisi devam etmekte, servise versem ücretsiz tamir olur mu? Ghosting az diye tamir etmemezlik yaparlar mı?
2-3 sene önce (pandemi dönemimde) S9+ telefonumda aynı sorunu yaşadım. Samsung'u aradığımda beni İstanbul'da bir servis olduğunu ve garanti kapsamında değişeceğini belirttiler.
2-3 sene önce (pandemi dönemimde) S9+ telefonumda aynı sorunu yaşadım. Samsung'u aradığımda beni İstanbul'da bir servis olduğunu ve garanti kapsamında değişeceğini belirttiler.
S20 FE cihazımda çok dikkatli bakınca gòrülen AMOLED yanığı (ghost screen) var, cihazımın 9 ay garantisi devam etmekte, servise versem ücretsiz tamir olur mu? Ghosting az diye tamir etmemezlik yaparlar mı?
Hocam bende Instagram profil adı vb gözüküyordu hep arka planda (beyaz sayfada)
Fakat pandemi dönemine denk geldi hem uzak hem de risk vb olduğu için gidememiştim yani.
Amoled yanığı benimde başıma gelmişti. İstanbul/Avcılar Samsung servisinde yaklaşık 3 saat içerisinde değişim yapıp telefonu teslim ettiler. Batarya, ekran ve şarj kablosunu garantiden ücretsiz bir şekilde değiştirdiler. Servisleri araştırmanı öneririm. Ellerinde parça varsa çok kısa sürede...
Ghosting hocam beyaz ve gri ekranda belli oluyor bende çok yüksek parlaklıkta uzun süre aynı sayfada kalmaktan o kaldığın sayfadaki yazı ya da semboller ekrana gölge olarak yapışıyor.