S20 FE hâlâ alınır mı?

Alınır kendim kullanıyorum.

Güncelleme vs. gelmeyecek. Benim için sürüm önemli değil ama 2 sene sonra da sıkıntı çıkarmasın. Oyun neredeyse hiç oynamam arada Clash of Clans subway sufers falan.

Alınır kullanıyorum.

Eğer temiz kullanırsanız ve işlemci yanma gibi nadir durumlar gerçekleşmezse. Rahat 7 yılı var. (ciddiyim.)
Hala temiz kullanılmış Note 3,4,5 telefonlar akıcı çalışıyor.
Hâlâ Note 4 kullanan biri olarak bunu onaylayabilirim. Amazon gibi bazı uygulamalar doğal olarak Android 6'yı desteklemiyor artık fakat benim hayati bulduğum her şey sorunsuz çalışıyor (YouTube, WhatsApp, Spotify, Netflix, Prime Video vs.). Ek olarak (bilhassa gündüz çekimlerinde) kamera performansının epey iyi olduğuna inanıyorum. A73 ile karşılaştırma şansım olmuştu (arkadaşımla benim gözüme Note 4 fotoğrafları daha iyi görünmüştü). Sadece TouchWiz gerçekten çok çirkin artık.

Hâlâ Note 4 kullanan biri olarak bunu onaylayabilirim. Amazon gibi bazı uygulamalar doğal olarak Android 6'yı desteklemiyor artık fakat benim hayati bulduğum her şey sorunsuz çalışıyor (YouTube, WhatsApp, Spotify, Netflix, Prime Video vs.). Ek olarak (bilhassa gündüz çekimlerinde) kamera performansının epey iyi olduğuna inanıyorum. A73 ile karşılaştırma şansım olmuştu (arkadaşımla benim gözüme Note 4 fotoğrafları daha iyi görünmüştü). Sadece touchwiz gerçekten çok çirkin artık.

Note 4 Samsung'un çıkardığı efsane cihaz. En iyi cihazı diye bahsediliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı