S20 FE hâlâ alınır mı?

Hâlâ Note 4 kullanan biri olarak bunu onaylayabilirim. Amazon gibi bazı uygulamalar doğal olarak Android 6'yı desteklemiyor artık fakat benim hayati bulduğum her şey sorunsuz çalışıyor (YouTube, WhatsApp, Spotify, Netflix, Prime Video vs.). Ek olarak (bilhassa gündüz çekimlerinde) kamera performansının epey iyi olduğuna inanıyorum. A73 ile karşılaştırma şansım olmuştu (arkadaşımla benim gözüme Note 4 fotoğrafları daha iyi görünmüştü). Sadece touchwiz gerçekten çok çirkin artık.

Note 4 gibi cihazlar aslında IPhone'nun daha uzun ömürlü olduğunu iddia eden palyaçolara cevap gibi cihazlar.
Sen mesela 2014'te Note 4 yerine iPhone 6 alsaydın uygulama desteği bitecek diye yeni cihaz aramalarına çoktan girişmiştin bile.
Ama Note 4 aldığın için sorun yok neden mi? Bir gün sabah uyan YouTube'mu açılmıyor hiç sorun değil telefonuna nasıl TWRP yükleyeceğini araştır Android 11 kur kafan birkaç yıl daha rahat olsun.

Note 4 gibi cihazlar aslında IPhone'nun daha uzun ömürlü olduğunu iddia eden palyaçolara cevap gibi cihazlar.
Sen mesela 2014'te Note 4 yerine iPhone 6 alsaydın uygulama desteği bitecek diye yeni cihaz aramalarına çoktan girişmiştin bile.
Ama Note 4 aldığın için sorun yok neden mi? Bir gün sabah uyan YouTube'mu açılmıyor hiç sorun değil telefonuna nasıl TWRP yükleyeceğini araştır Android 11 kur kafan birkaç yıl daha rahat olsun.
İnsanlar Redmi falan ile Mi, S ve Note serisini aynı işletim sistemi diye denk tutuyorlar maalesef. Oysa iPhone kadar güçlü ve uzun ömürlü cihazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı