S20 FE hızlı şarjı kapatınca kaç watt şarj alır?

Anarko

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar S20 FE telefonun orijinal bataryası 15 watt hızlı şarj destekli. Ancak telefonu hızlı şarj etmek istemiyorum.

Telefonun pil ayarlarında hızlı şarjı kapatma seçeneği mevcut. Hızlı şarjı kapattığımda telefon adaptörün 15 watt'lık gücünde mi şarj eder yoksa daha düşük voltajlarda mı şarj eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
S21 FE'ye sahibim. Aynı zamanda Wattmetre'ye sahibim. Hemen deneyip dönüyorum.

Sakıncası yoksa neden hızlı şarjı kapattığınızı sorabilir miyim ve sorunuza gelirsek yüksek ihtimal 5 v 2 amperden 10W olarak şarj eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
S20 FE'de;
Süper hızlı şarj 25 Watt (9 Volt - 2,77 Amper)
Hızlı şarj 15 Watt (9 Volt - 1,67 Amper)
Normal şarj 10 Watt (5 Volt - 2 Amper)

Elektrik çeker.

Denedim. Kapatmadan önce 24.2 watt ile şarj oluyordu. Kapattıktan sonra 10.2 watt ile şarj oldu. Oda sıcaklığı 29.3 derece. Telefon şarjı %10.
Eğer şarj sırasında açar veya kapatırsanız işe yaramaz. Özelliği değiştirmeden önce şarjdan çıkarın.

Teşekkür ederim. Konu ile ilgili internette hiçbir bilgi göremedim. Sanırım voltaj düşürüyor. Yaklaşık 2 buçuk saatte 15 wattlık adaptörle şarj oldu. Sanırım 8-10 watta kadar düşürüyor.

Sakıncası yoksa neden hızlı şarjı kapattığınızı sorabilir miyim ve sorunuza gelirsek yüksek ihtimal 5 v 2 amperden 10W olarak şarj eder.

Ne kadar yavaş şarj o kadar uzun pil ömrü. Gayet iyi fikir. Konulma amacı da bu olsa gerek.

15W ile 25'ten 100'e 1 saat 33 dk
25W ile 0'dan 100'e 1 saat 17dk
10W (hızlı şarj kapalı) 25'drn 100'e 1 saat 44dk

Bende 1,5 yılfır S20 FE kullanıyorum süreler böyle
Hızlı şarj kapatılınca 10W alıyor

Sağ olun. Adaptör almaktan kurtuldum. Güzel bir özellikmiş.

Ne kadar yavaş şarj o kadar uzun pil ömrü. Gayet iyi fikir. Konulma amacı da bu olsa gerek.

Saçmalık, mühendisler hızlı şarj özelliğini kafalarına göre koymuyorlar pili ona göre tasarlıyorlar bir zararı olmaz olsa bile fark edilmeyecek kadar önemsiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…