S20 FE mi POCO F4 mü?

S20 FE en iyisi hocam işlemci olarak en iyi Android işlemcisine sahip ama tek sorunu var güncelleme almayacak
865, 8+ Gen 1 ve 8 Gen 2’den sonra evet en iyi SoC. Ayrıca Android mertebesinde güncelleme almaması önemli bir dezavantaj değil, Android 6.0 bile neredeyse bütün yazılımlara destek sağlıyor, Android 13’ün en az 6-7 yılı var.

Ne var bu S20 FE'de bakıyorum özelliklerine öyle ahım şahım bir şey göremedim.

13.000 bütçede ve günlük kullanım için alınabilecek en iyi F/P telefon. Kamera ve işlemci performansı güzel. One UI arayüzüyle de hiçbir sorun yaşanmaz. Güncelleme almasa bile 4-5 yıl götürür. Sonuçta Android 6 yüklü bir telefona bütün sosyal medya uygulamalarını/oyunları indirebiliyorsun.

Dimensity 8100 ve 9000 daha iyi sayılmaz mı?

8+ Gen 1 ve 8 Gen 2'den sonra en iyi işlemci kendisi? Bu fiyatada en iyi Android işlemcisine sahip telefon S20FE.
Direkt en iyi diyince.

S20 FE öneririm kendim kullanıyorum. Oyunda oynarsınız, fotoğraflarda çekersiniz, sosyal medyadada gezersiniz. Sorularınız varsa alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…