S20 FE mi POCO F4 mü?

S20 FE en iyisi hocam işlemci olarak en iyi Android işlemcisine sahip ama tek sorunu var güncelleme almayacak :(
865, 8+ Gen 1 ve 8 Gen 2’den sonra evet en iyi SoC. Ayrıca Android mertebesinde güncelleme almaması önemli bir dezavantaj değil, Android 6.0 bile neredeyse bütün yazılımlara destek sağlıyor, Android 13’ün en az 6-7 yılı var.

Ne var bu S20 FE'de bakıyorum özelliklerine öyle ahım şahım bir şey göremedim.

13.000 bütçede ve günlük kullanım için alınabilecek en iyi F/P telefon. Kamera ve işlemci performansı güzel. One UI arayüzüyle de hiçbir sorun yaşanmaz. Güncelleme almasa bile 4-5 yıl götürür. Sonuçta Android 6 yüklü bir telefona bütün sosyal medya uygulamalarını/oyunları indirebiliyorsun.

865, 8+ Gen 1 ve 8 Gen 2’den sonra evet en iyi SoC. Ayrıca Android mertebesinde güncelleme almaması önemli bir dezavantaj değil, Android 6.0 bile neredeyse bütün yazılımlara destek sağlıyor, Android 13’ün en az 6-7 yılı var.
Dimensity 8100 ve 9000 daha iyi sayılmaz mı?

8+ Gen 1 ve 8 Gen 2'den sonra en iyi işlemci kendisi? Bu fiyatada en iyi Android işlemcisine sahip telefon S20FE.
Direkt en iyi diyince. 🙂

S20 FE öneririm kendim kullanıyorum. Oyunda oynarsınız, fotoğraflarda çekersiniz, sosyal medyadada gezersiniz. Sorularınız varsa alabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı