Hocam şimdi kendim yapmaya karar verdim cihazı nasıl download moda alacağım? @442923
Hocam cihaz kilitlendiği için tuşa basıp kapatamıyorum.Peki, cihazı kapatın ve ses açma + ses kapama tuşlarına basılı tutarken USB kablosunu takın download mode açılacaktır.
Hocam cihaz kilitlendiği için tuşa basıp kapatamıyorum.
Hmm, recovery moda girip "reboot Bootloader" gibi bir seçenek olacak onu seçin. Eğer giremiyorsaniz ses kapama + güç tuşuna basarak S20FE logosu gelene kadar bekleyin sonra hemen ses açma ve ses kapama tuşuna basılı tutun. Download mode gelecektir. Bunlarda olmazsa bilgisayarınıza Samsung USB driver ve minimal ADB tool indirip. ADB reboot Fastboot komutunu girin.
Hocam telefon güvenli moda girdi.
Hocam sonda yazdığınızı nasıl yapabilirim?Hmm, recovery moda girip "reboot Bootloader" gibi bir seçenek olacak onu seçin. Eğer giremiyorsaniz ses kapama + güç tuşuna basarak S20FE logosu gelene kadar bekleyin sonra hemen ses açma ve ses kapama tuşuna basılı tutun. Download mode gelecektir. Bunlarda olmazsa bilgisayarınıza Samsung USB driver ve minimal ADB tool indirip. ADB reboot Fastboot komutunu girin.
Hocam sonda yazdığınızı nasıl yapabilirim?
Aynı işlemleri yapın Samsung'a uyması gerek.
Hocam videoda bahsedilen Bootloader kilidi nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.