S20 FE SD vs Oneplus 8 vs iPhone 11

toomanynights

Kilopat
Makaleler
5
İyi akşamlar. Kullanmakta olduğum 5S'imin artık sesi çıkmıyor (Tamir etmeyi denedim olmadı.) mecburen yeni bir telefon arayışındayım ve S21 FE inatla çıkmıyor.
Fiyat olarak en fazla 7500'e çıkabilirim, daha fazla üstüne çıkmam.
5000-7500 TL arasındaki çoğu telefonu inceledim. Bu fiyat aralığında biraz telefon kıtlığı var sanırım çünkü 2021 model telefon çok az.
5500'de S20 FE SD modeli var. Benim için donanım, ekran ve pil konusunda iyi, ama yakışıklı değil.
7000 TL'de Oneplus 8 var. (Maalesef ki Türkiye'ye 8T gelmedi sanırım gelmeyecekte.) Donanım, ekran ve pil konusunda iyi, tipi de güzel. Önden kavisli olması cezbediyor ve çok güzel duruyor ama arkadan kameraların konumunu beğenmedim, genel olarak görüntüsünü beğendim. Ayrıca bir şey olduğunda bu telefonun parçasını nasıl bulacağım, tamir için nereye götüreceğim bilmiyorum.
7500 TL'de ise sokağa çıktığınızda her 10 kişinin 3'ünde görebileceğiniz artık görmekten sıkıldığım iPhone 11 var. Ekranı eh işte ile kötü arası, donanımı ve kamerası iyi, yazılımı çok çok iyi ve tipi bana göre çokta güzel olmayan bir telefon.
Bunlar dışında beklediğim telefonların hiçbiri ya gelmedi ya hala çıkmadı. Dediğim gibi bu fiyat aralığında 2021 model telefon az sayıda hatta yok gibi.

Size göre bu telefonlar nasıllar? Başka önereceğiniz telefon var mı? Özellikle Oneplus 8 hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.

OnePlus 8'i önermem, saçma bir fiyatlandırmaya sahip Türkiye üzerinde.
S20 FE SD 865 ve iPhone 11 arasında önerim kesinlikle iPhone 11.
POCO F3 bu cihazların yanında komik kalıyor gerek kamerası gerek malzeme kalitesi gerekde yazılımı olsun.
Çok fazla oyun oynayan biri olsanız bile iPhone 11 daha iyi çünkü işlemcisi daha iyi.
Şahsen kullandığım telefondan memnunum bak istersen. POCO F3.

Hocam iPhone 11 modeline bütçe yetiyorsa alınmaz, S20 FE SD 865 varkende daha iyi bir oyun performansı istenmiyorsa yine alınmaz.
@Ice Tea Seftali @toomanynights

Hocam performans telefonu istemiyorum, benim için önemli olan tipi, pil süresi, işlevsellik. PUBG telefonu aramıyorum. Ek olarak bilgisayarımın ekranın alıştığım için mümkünse 60 Hz istemiyorum.
Note serisine baktım ama Note 20 ve Note 10+ gereksiz pahalı, Note 10 ise pil süresi düşük.
Başka da telefon bulamadım.
Birde aklıma geldi, iPhone 11 almak yerine S20 FE SD + kablosuz kulaklık +belki uygun fiyata bulunursa Galaxy Watch daha iyi olmaz mı? @Elan Morin Tedronai

Bence o fiyata alınacak en iyi telefon iPhone 11 bende almayı düşünüyorum.

Bugün gittim ikisini de iyice inceledim. iPhone çok daha premium olduğunu belli eden ve güven veren bir cihaz. Fakat S20FE'deki o ekranın akıcılığı beni benden aldı. Ayrıca şunu söylemeliyim S21'den daha fazla premium hissettiriyor. S21 sanki plastik oyuncak gibi.
Sonuç olarak hala %100 karar veremedim ama sanırım iPhone 11 parasına S20 FE + Buds + belki Type-C hub falan almak daha mantıklı geldi.
Bir süre daha bekleyeceğim. Belki Vivo x60 falan da gelir ülkeye.

Samsung'un genel sorunu öyle ya hocam
En alt segmentten en üst segmentine kadar tüm cihazlarında "Premium" hissettirmeme sorunu var markanın

Hayırlısı olsun ben olsam S20 FE + ekosistem dizerdim çünkü APK'lar ile haşır neşirim ve iOS sadeliğini pek sevmiyorum.

An itibariyle S20 FE SD 7000 TL olmuştur, ayrıca haftalardır stok yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…