İyi akşamlar. Kullanmakta olduğum 5S'imin artık sesi çıkmıyor (tamir etmeyi denedim olmadı.) Mecburen yeni bir telefon arayışındayım ve S21 FE inatla çıkmıyor.
Fiyat olarak en fazla 7500'e çıkabilirim, daha fazla üstüne çıkmam.
5000-7500 TL arasındaki çoğu telefonu inceledim. Bu fiyat aralığında biraz telefon kıtlığı var sanırım çünkü 2021 model telefon çok az.
5500'de S20 FE SD modeli var. Benim için donanım, ekran ve pil konusunda iyi, ama yakışıklı değil.
7000 TL'de OnePlus 8 var. (maalesef ki Türkiye'ye 8T gelmedi sanırım gelmeyecekte.) Donanım, ekran ve pil konusunda iyi, tipi de güzel. Önden kavisli olması cezbediyor ve çok güzel duruyor ama arkadan kameraların konumunu beğenmedim, genel olarak görüntüsünü beğendim. Ayrıca bir şey olduğunda bu telefonun parçasını nasıl bulacağım, tamir için nereye götüreceğim bilmiyorum.
7500 TL'de ise sokağa çıktığınızda her 10 kişinin 3'ünde görebileceğiniz artık görmekten sıkıldığım iPhone 11 var. Ekranı eh işte ile kötü arası, donanımı ve kamerası iyi, yazılımı çok çok iyi ve tipi bana göre çok da güzel olmayan bir telefon.
Bunlar dışında beklediğim telefonların hiçbiri ya gelmedi ya hala çıkmadı. Dediğim gibi bu fiyat aralığında 2021 model telefon az sayıda hatta yok gibi.
Size göre bu telefonlar nasıllar? Başka önereceğiniz telefon var mı? Özellikle OnePlus 8 hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.