S20 FE Snapdragon 6-128 GBversiyon 7000 TL'ye alınır mı?

Bütçe
6000-7000

ÇapsızAbidin

Femtopat
Merhaba, başlıktan da anlaşılacağı üzere yeni bir telefon arayışına girdim. Gözüme S20 FE modeli çarptı. Snapdragon'lu model bayağı kişi tarafından öneriliyor ancak malum dolar kurunun yükselişi falan filan derken telefonun fiyatı 7000 civarına çıktı. Sizce bu fiyata iyi bir tercih olur mu? Eğer farklı öneri yapmak isteyen arkadaş olursa önerilere açığım.(benim için önemli olan telefonun uzun ömürlü olması, kamerasının iyi olması ve uzun batarya ömrü, telefonda çok fazla oyun oynamam.) Bu kriterleri ve bütçeyi dikkate alarak öneri yaparsanız da mutlu olurum. Herkese iyi hafta sonları dilerim.

Geçen aya kadar 7500 bandında Black shark 4 vardı Hepsiburada'da fakat artık yok bulabilirsen Samsung yerine direk bunu almanı öneririm. Kendim kullanıyorum snap 870 144Hz 67W hızlı şarj gayet akıcı telefon.

Bütçe yetiyorsa Realme GT'ye bakın derim.

MediaTek 1200 veya Snapdragon 870 olsaydı bence daha iyi olurdu. X1 çekirdeği ısındığı söyleniyor. Ayrıca A72 çekirdeği yine güzel çekirdek. Çitliyon çitliyon bitmiyor.

Bütçe yetiyorsa Realme GT'ye bakın derim.

Değerlendiririm teşekkürler.
5500 tl iken aldım. Çok memnunum dün Android 12 oneui 4.0 güncellemesi aldı.Çok akıcı telefon. Her açıdan gayet güzel alabilirsin. Performans ve kullanım çok iyi. Snapdragon versiyonu al kesinlikle.Exynoslu versiyonunda sorunlar varmış.

Ben bu sorunları yaşamadım şahsen.
Ön kamerası nasıl ön kamera kaynaklı bir problem ve ısınma sorunları varmış.
Eğer AMOLED önemsemiyorsan POCO X3 GT. Eğer önemsiyorsan POCO F3 öneririm. Fiyatları biraz daha düşük. Ve yeni gelecek güncellemeler ile optimizasyon çok fazla artıyor. Şu an POCO X3 GT'den yazıyorum çok iyi telefon öneririm.
Aslında zamanında poco x3 nfc modelini almayı düşünmüştüm sonra vazgeçtiydim. Daha sonralarında x3 lerin çok sorununun olduğunu kamerası vs pek iyi olmadığını duydum ama teşekkürler araştırırım tekrardan.

Değerlendiririm teşekkürler.

Ön kamerası nasıl ön kamera kaynaklı bir problem ve ısınma sorunları varmış.

Aslında zamanında poco x3 nfc modelini almayı düşünmüştüm sonra vazgeçtiydim. Daha sonralarında x3 lerin çok sorununun olduğunu kamerası vs pek iyi olmadığını duydum ama teşekkürler araştırırım tekrardan.

X3 GT iyi. X3 NFC-Pro pek iç açıcı değil. Zaten oyun telefonları onlar. Tuğla gibiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı