Evet doğru model.Arkadaşlar telefonu aldık. Müsait olamadığım için ailem aldı telefonu. Özellikle snapdragon işlemci olanı almalarını söyledim. Telefonun kutusunda SM-780G/DS yazıyor. Doğru mu almışlar?
Evet doğru model.Arkadaşlar telefonu aldık. Müsait olamadığım için ailem aldı telefonu. Özellikle snapdragon işlemci olanı almalarını söyledim. Telefonun kutusunda SM-780G/DS yazıyor. Doğru mu almışlar?
Pardan hocam@BehzatAmirim Emin misin? Bir uygulama indirdim qualcomm yazıyor.
![]()
Samsung Galaxy S20 FE
Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Rica ederim ve özür dilerimCPU-Z üzerinden de doğruladım Qualcomm Snapdragon 86 2.84 GHz yazıyor. Teşekkür ederim hocam ilginiz ve alakanız için. Telefon canavar gibi.
İyi günler,bir sorun olursa ulaşbilirsinEstağfurullah reyis, cansın. Hayırlı günler.
Evet.Hocam şeyi soracaktım. Wi-Fi işaretinin üzerinde 6 yazıyor. Evde Wi-Fi 6 modem mevcut onla mı alakalı acaba merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.