S20 FE süper hızlı şarj olmuyor

ymnN

Kilopat
Daha fazla  
Ürün normalde 25W desteklediğini yazıyor.

Bilgilendirme kısmında DC 9V/1,67A ve 9V/2.77A desteklediğini söylüyor. Ancak Spigen steadiboost USB pd 3.0 adaptör ile denediğimde super Fast charge ibaresi çıkmadı. Sadece Fast charge gözüküyor. Adaptör 9V/3A. belki super Fast charge ibaresi olmadan da en azından Fast charge da süresinde kısalma olabilir mi diye kontrol ettim ancak değişen bir durum olmadı. Bu arada adaptör ve kabloda sorun yok Note 10+'da ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün normalde 25W desteklediğini yazıyor.

Bilgilendirme kısmında DC 9V/1,67A ve 9V/2.77A desteklediğini söylüyor. Ancak Spigen steadiboost USB pd 3.0 adaptör ile denediğimde super Fast charge ibaresi çıkmadı. Sadece Fast charge gözüküyor. Adaptör 9V/3A. belki super Fast charge ibaresi olmadan da en azından Fast charge da süresinde kısalma olabilir mi diye kontrol ettim ancak değişen bir durum olmadı. Bu arada adaptör ve kabloda sorun yok Note 10+'da ediyor.
Ampere kullanarak kaç miliiamper ile şarj olduğuna bak 1000 ve üstüyse sıkıntı yoktur.

Ben Mcdodo adaptörünü aldım hem type-c hem USB çıkışlı. S21 model telefonumu süper hızlı şarj ediyor tavsiye ederim.

Kablosu kalitesizse genelde olmuyor. Bende Galaxy S10+ var. Kaliteli kablo alınca düzeldi.
Note 10+'da denedim kablo ve adaptörü ediyor süper hızlı olarak.

Spigen süper hızlı olmuyor bende de var. Sırf bunun için Samsung 25w şarj aleti aldım. Yarım saat daha hızlı şarj ediyor artık. S21+. Sende de durum aynıdır.
Bende öyle düşündüm. Sitesinde S20 FE'yi belirtmişler ama muhtemelen adaptörden ötürü olduğunu düşünüyorum. Bir arkadaşımda Samsung var onunla deniyeceğim.

Ben Mcdodo adaptörünü aldım hem type-c hem USB çıkışlı. S21 model telefonumu süper hızlı şarj ediyor tavsiye ederim.
Hangi modeli acaba ?

Güncellemeden sonra hızlı şarj yazısı bazen görünmüyor ama aktif, yeni ara güncellemeler ile bu sorun giderilecektir.

Güncelleme: Bazı şarj aletleri Samsung telefonlarda normal hızda şarj sağlıyor, imkanın var ise başka bir şarj aleti ile deneme yapabilirsin. Evimizde Oppo marka telefona ait hızlı şarj aleti ile Samsung telefonum hızlı şarj olmuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı