@564300 hocam VoLTE aktif etmek istiyorsanız ayarlar>bağlantılar>mobil ağlar>volte aramalar seçeneğini aktifleştirin.
VoLTE sizin tamamen geniş bant üzerinden konuşmanızı değil, aradaki iletişimi güçlendiriyor ve bildiğim kadarıyla operatör ile alakası yok. Cihazın desteklemesi önemli ki sizin cihazınızda destekliyor. Aktifleştiğini bildirim çubuğundaki VoLTE gibi bir yazıdan anlayabilirsiniz.
İşinize yararsa, çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
Edit: Araştırınca gördüm, şebeke servisinin destek sunmasıda gerekiyormuş. Ama sadece Türk Telekom'da sıkıntı yaşayanların olduğunu görüyorum.
Arama ekranına *#1234# yazıp çıkan ekranı paylaşır mısınız?VoLTE arama var mı?
Bulamıyorum.
Arama ekranına *#1234# yazıp çıkan ekranı paylaşır mısınız?
Snapdragon'lu model kullanıyorum.
Paylaşırsam telefona bir şey olmaz değil mi? Bir kere başka yerde IMEI'sini paylaşmıştım.
Paylaştığınız görsel telefonun yazılımını gösteriyor. IMEI ile ilgili bir durum yok.
Yazılımına bakıp ne yapacaksınız ki?
Volte açma kapamayı kaldırdılar çoğu telefondan varsayılan açık geliyor.Siminde kapalı olabilir.Türk Telekomluysan Volte yaz 5555 e gönder Turkcellsen müşteri hizmetleri yapıyor.VoLTE arama var mı?
Bulamıyorum.
Bu arada Turkcellmişsin, ayarlara bak bulamazsan Müşteri hizmetlerini ara ama aramadan olmuyor diye biliyorum.Volte açma kapamayı kaldırdılar çoğu telefondan varsayılan açık geliyor.Siminde kapalı olabilir.Türk Telekomluysan Volte yaz 5555 e gönder Turkcellsen müşteri hizmetleri yapıyor.
NOT:Bu arada Volte var özelliklerde yazıyor.
Bu arada Turkcellmişsin, ayarlara bak bulamazsan Müşteri hizmetlerini ara ama aramadan olmuyor diye biliyorum.Volte açma kapamayı kaldırdılar çoğu telefondan varsayılan açık geliyor.Siminde kapalı olabilir.Türk Telekomluysan Volte yaz 5555 e gönder Turkcellsen müşteri hizmetleri yapıyor.
NOT:Bu arada Volte var özelliklerde yazıyor.
Telefonun içerisinde birleşik krallığa ait yazılım var bu sebepten VoLTE özelliği çalışmıyor olabilir.
Telefonunuz garantili mi?
Telefonun içerisinde birleşik krallığa ait yazılım var bu sebepten VoLTE özelliği çalışmıyor olabilir.
Arama ekranına *#1234# yazıp çıkan ekranı paylaşır mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.