Çözüldü S20 FE VoLTE arama var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
@564300 hocam VoLTE aktif etmek istiyorsanız ayarlar>bağlantılar>mobil ağlar>volte aramalar seçeneğini aktifleştirin.
VoLTE sizin tamamen geniş bant üzerinden konuşmanızı değil, aradaki iletişimi güçlendiriyor ve bildiğim kadarıyla operatör ile alakası yok. Cihazın desteklemesi önemli ki sizin cihazınızda destekliyor. Aktifleştiğini bildirim çubuğundaki VoLTE gibi bir yazıdan anlayabilirsiniz.

İşinize yararsa, çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Edit: Araştırınca gördüm, şebeke servisinin destek sunmasıda gerekiyormuş. Ama sadece Türk Telekom'da sıkıntı yaşayanların olduğunu görüyorum.
@564300 hocam VoLTE aktif etmek istiyorsanız ayarlar>bağlantılar>mobil ağlar>volte aramalar seçeneğini aktifleştirin.
VoLTE sizin tamamen geniş bant üzerinden konuşmanızı değil, aradaki iletişimi güçlendiriyor ve bildiğim kadarıyla operatör ile alakası yok. Cihazın desteklemesi önemli ki sizin cihazınızda destekliyor. Aktifleştiğini bildirim çubuğundaki VoLTE gibi bir yazıdan anlayabilirsiniz.

İşinize yararsa, çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Edit: Araştırınca gördüm, şebeke servisinin destek sunmasıda gerekiyormuş. Ama sadece Türk Telekom'da sıkıntı yaşayanların olduğunu görüyorum.

İşte orada VoLTE yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220725-172213_Call settings.jpg
    Screenshot_20220725-172213_Call settings.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20220725-172430_Gmail.jpg
    Screenshot_20220725-172430_Gmail.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20220725-172354_Turkcell.jpg
    Screenshot_20220725-172354_Turkcell.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 72
VoLTE arama var mı?
Bulamıyorum.
Volte açma kapamayı kaldırdılar çoğu telefondan varsayılan açık geliyor.Siminde kapalı olabilir.Türk Telekomluysan Volte yaz 5555 e gönder Turkcellsen müşteri hizmetleri yapıyor.
NOT:Bu arada Volte var özelliklerde yazıyor.

Volte açma kapamayı kaldırdılar çoğu telefondan varsayılan açık geliyor.Siminde kapalı olabilir.Türk Telekomluysan Volte yaz 5555 e gönder Turkcellsen müşteri hizmetleri yapıyor.
Bu arada Turkcellmişsin, ayarlara bak bulamazsan Müşteri hizmetlerini ara ama aramadan olmuyor diye biliyorum.

Bu arada Turkcellmişsin, ayarlara bak bulamazsan Müşteri hizmetlerini ara ama aramadan olmuyor diye biliyorum.

Telefonun içerisinde birleşik krallığa ait yazılım var bu sebepten VoLTE özelliği çalışmıyor olabilir.
Telefonunuz garantili mi?

Evet telefonum garantili.

Telefonun içerisinde birleşik krallığa ait yazılım var bu sebepten VoLTE özelliği çalışmıyor olabilir.

Birleşik krallıksa ne olur ki?
Ama IMEI'si düzgün ve kutunun üstündeki ile aynı.

Daha telefon 6 haftalık.
Spam medaj ceza nedenidir diyor kurallar site düzgün çalışmıyor.

Nasıl anlaınız birleşik krallık olduğunu?

Arama ekranına *#1234# yazıp çıkan ekranı paylaşır mısınız?

Ne yapmalıyım?
Hani birleşik krallık ya.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı