S20 FE vs. A34

Bütçe
10.000
S20 FE kamerada A34'ü yok eder ne yaşıyorsunuz?

A34 sadece daha güncel. Onun dışında artısını göremiyorum.

Mesela kamera da benim için biraz önemli, güncellik konusunda kaç sene daha alacak onu öğrensem kararımı vereceğim.

Kullanımına göre ekran süresi değişkenlik gösteriyor.
S20 FE al geç şimdilik, 1-2 sene sonra farklı cihaza geçersin.

Zaten öyle yapmayı düşünüyorum. S20 FE'yi ileride iyi bir fiyata satabilir miyim acaba? A34 daha güncel daha iyi fiyata gider.

İfadeler: T21
Hocam o ne oluyor tam olarak?

Uygulamaların açılma hızı, veri yazma hızı vs daha iyi olan depolama biçimi. Ayrıca RAM tipi olarak da S20FE daha iyi. A34'te LPDDR4 vardı galiba ama S20FE'de LPDDR5 var. Kamera işlemci vs çoğu yönden a34'den daha iyi. Tek dezavantajı güncel değil.

Bütçeyi en fazla ama en fazla 11-12 yaparım ama o da çok zor bir ihtimal.
Bütçemi en fazla 11-12 yaparım diyorsun, benim önerdiğim cihaz da zaten 11.5K. Nasıl alamadığını anlamadım.

Peki hocam A34 Android kaç alacak, S20 FE Android kaç alacak? Ve One UI sürümleride mi güncel olmayacak S20 FE'nin?

Yani eğer artabilirse bunu alırım, ben artmayacağı olasılığı üzerinden konuşuyorum.

Bende iade edip yenisini isterim, o kadar para veriyorum iade edilmiş ürün kullanmam.

Hocam maalesef bütçemi aşıyor. Bu bütçeyi bile zor kurtardım açıkçası.

Hocam en basitinden S20 FE 120Hz.
A52 90Hz destekliyor.
S20 FE tokatlar her konuda.

Peki hocam A34 Android kaç alacak, S20 FE Android kaç alacak? Ve One UI sürümleri de mi güncel olmayacak S20 FE'nin?
Samsung artık A serisine 4 yıl söz veriyor. A34 Android 13 ile geldi. Yani Android 17'ye kadar alacak, Samsung bir karar değişikliği yapmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…