gutibey
Picopat
Hocam S20 FE alın işte.
İşte hocam neden? A34'e göre artıları eksileri nedir onu merak ediyorum. Bir özelliği bile benim için önemli bir etken.
Hocam S20 FE alın işte.

Realme GT 2 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Realme GT 2 128 GB fiyatları 16.285,50 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Realme GT 2 128 GB özelliklerini incele, 2 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
S20 FE kamerada A34'ü yok eder ne yaşıyorsunuz?
A34 sadece daha güncel. Onun dışında artısını göremiyorum.
Kullanımına göre ekran süresi değişkenlik gösteriyor.
S20 FE al geç şimdilik, 1-2 sene sonra farklı cihaza geçersin.
Hocam o ne oluyor tam olarak?
S20 FE almakta risk veya sıkıntı artık. İade edilmiş ürünlerden gönderilenler varmış.
Bu fiyata Snapdragon 888 kaçırılmaz.
Bütçemi en fazla 11-12 yaparım diyorsun, benim önerdiğim cihaz da zaten 11.5K. Nasıl alamadığını anlamadım.Bütçeyi en fazla ama en fazla 11-12 yaparım ama o da çok zor bir ihtimal.

Uygulamaların açılma hızı, veri yazma hızı vs daha iyi olan depolama biçimi. Ayrıca RAM tipi olarak da S20FE daha iyi. A34'te LPDDR4 vardı galiba ama S20FE'de LPDDR5 var. Kamera işlemci vs çoğu yönden A34'ten daha iyi. Tek dezavantajı güncel değil.
Bütçemi en fazla 11-12 yaparım diyorsun, benim önerdiğim cihaz da zaten 11.5K. Nasıl alamadığını anlamadım.

Realme GT 2 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Realme GT 2 128 GB fiyatları 16.285,50 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Realme GT 2 128 GB özelliklerini incele, 2 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Bende iade edip yenisini isterim, o kadar para veriyorum iade edilmiş ürün kullanmam.
Hocam maalesef bütçemi aşıyor. Bu bütçeyi bile zor kurtardım açıkçası.
Samsung artık A serisine 4 yıl söz veriyor. A34 Android 13 ile geldi. Yani Android 17'ye kadar alacak, Samsung bir karar değişikliği yapmazsa.Peki hocam A34 Android kaç alacak, S20 FE Android kaç alacak? Ve One UI sürümleri de mi güncel olmayacak S20 FE'nin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.