- Makaleler
- 3
İkinci elde sizce hangisi alınmalı ve hangisi ne kadara kadar alınabilir, yani şu fiyatın üstüne satıyorsa almaya değmez diyeceğiniz falan?
Aynı modelin farklı işlemci kullananıda mı var? İlanlarda bir farklılık göremedimde. Normalde ikinci el A52S kovalıyordum ama bu telefonunda incelemesine denk geldim. İkinci elde aşağı yukarı yakın fiyatları var. S20FE nin gördüğüm eksisi eski bir telefon olması birkaç sene daha Android güncelleme alacak olması. Ama hem kamera hem işlemci bazından A52S'den daha iyi duruyor.İkisi arasında S20 FE. Sıfırı 10K civarında dolaşıyor, alacaksan da Snapdragon versiyonlu olan modeli al.
Fıyat olarak 8'in üzeri ikinci el olarak etmez.
İkinci elde sizce hangisi alınmalı ve hangisi ne kadara kadar alınabilir, yani şu fiyatın üstüne satıyorsa almaya değmez diyeceğiniz falan?
Cihazın eski model olması ömür açısından sıkıntı çıkarmaz mı peki? Dediğim gibi android desteği net kaç sene gider bilemiyorum ama bazı inceleme videolarında 13'den sonrasını almayacak diyor. Gerçi bu Android sürümleri kaç yılda bir geliyor o var. Ortalama 3-4 sene değişime gitmeden kullanmak istiyorum, kasmaydı, ekranın yetersizliğiydi, kameraydı vs uğraşmamak için. Bütçede fazla olmadığından o yüzden mecbur ikinci elde kovalıyorum.@emrah_8 Evet, S20 FE modelinin Exynos ve Snapdragon iki versiyonu mevcut. Alman gereken SM-780G modeli. Temiz bulabilirsen kaçırma derim.
İkinci el 5G daha iyi bir cihaz bulunabilir mi tam olarak bir fikrim yok. 3-4 yılı geçirip bırakacaksanız zaten 5G'ye ihtiyacınız olmaz. Ülkemize 5G'nin gelmesi için daha süre var. Yurt dışı işi falan varsa, araştırılabilir 5G bir cihaz.Bu modelin üstüne 5G ve daha uzun pil ömrü olan başka telefon var mı önerebileceğiniz?
Yani bulunup bulunmaması şansa kalmışta işte model ismi var mı gibisinden araştırmak için demiştim. Madem ikinci ele kaldık, neler var gibisinden.@emrah_8 Cihaz temiz olsun yeterli. Mümkünse elden güzelce inceleyip alın. S20 FE, 3-4 yılı çok rahat çıkaracak bir cihaz.
İkinci el 5G daha iyi bir cihaz bulunabilir mi tam olarak bir fikrim yok. 3-4 yılı geçirip bırakacaksanız zaten 5G'ye ihtiyacınız olmaz. Ülkemize 5G'nin gelmesi için daha süre var. Yurtdışı işi falan varsa, araştırılabilir 5G bir cihaz.
İkinci el olarak bakıyorum 7 bin tl.@emrah_8 A73, S21/FE, Poco X4 GT, Mi 10T Pro gibi cihazlar bulunabilir belki. Bütçen nedir maksimum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.