S20 FE vs A73?

4Batuhan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kamera ve sosyal medya kullanımı ön planda olacak şekilde bir kulkanımım var. Oyun kısmında FPS oyunları oynamıyorum ve nadir oynarım. Uzun süre kullanma niyetindeyim 4 yıl mesela arkama bakmak istemiyorum. Fikir edinmem açısından yardımlarınızı rica ediyorum :) benzer konular var fakat bugünün fiyat/performansına göre fikir edinmek istedim. İyi sosyaller.

Kamerada da video ile pek işim yok, ön kamera önemli. Batarya deniyor 8 saat ekran süresi almam şart gibi

Kamerada da video ile pek işim yok, ön kamera önemli. Batarya deniyor 8 saat ekran süresi almam şart gibi.

SD versiyonu kullanıyorum 1.5 yıldır. Minimum 4.5 maksimum 7.5 saat ekran süresi aldım. Günlük kullanımda 6 saat civarı bir ekran süresi var. Arka kamerası çok iyi ön tırt.

Toprağım, ön tırt dedin olmadı vallahi semptatim de vardı S20 FE'ye.

FE serisi olduğu için ön kameradan kısılmış maalesef hocam. Gündüz yine idare eder fakat akşamları kötü. S8+tan geçtim onun kamerası 8 MP oto focus 4 eksenli OIS F1.7 diyafram ile harikaydı.

Uzak durmam gerekiyor sanırım 20 fe den hocam, 21 Fe ninde bi farkı yoktur sanırım. Batarya berbat deniyordu en son

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı