S20 FE vs A73

Burak587

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba yakında telefon almayı düşünüyorum. Zaten bu iki modeli araştırdım ama kamera ve güncelleme desteği kafamı karıştırıyor. Uzun süre kullanacağım eğer S20 FE alırsam güncel olmaması sorun yaratır mı? Ve kamerası konusunda endişeliyim, genelde S20 FE daha çok tercih ediliyor ama sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Yazılımsal olarak S20 FE kamerası daha iyi demişlerdi, ama mağazada denedim ve A73 biraz daha renkleri canlı gösteriyor gibi. Sizce?

S20 FE guncellikten kaybediyor. Ama daha iyi bir cihaz. Ekranları arasında fark yok. Kamerasi daha iyi çünkü S serisinden. Her türlü canlılık konusunda A73 daha geride.

Son düzenleme:
Merhaba yakında telefon almayı düşünüyorum. Zaten bu iki modeli araştırdım ama kamera ve güncelleme desteği kafamı karıştırıyor. Uzun süre kullanacağım eğer S20 FE alırsam güncel olmaması sorun yaratır mı? Ve kamerası konusunda endişeliyim, genelde S20 FE daha çok tercih ediliyor ama sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Yazılımsal olarak S20 FE kamerası daha iyi demişlerdi, ama mağazada denedim ve A73 biraz daha renkleri canlı gösteriyor gibi. Sizce?

S20 FE kamerası daha iyi. A73 de renklerin daha canlı gözükmesi daha iyi olduğu anlamına gelmez. S20 FEdeki kamera lensleri ve sensör daha iyi. İkisi arasında bir tercih yapacaksan S20 FE almanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı