S20 FE vs Redmi Note 12 Pro

Hocam Redmi Note 11 Pro'nun kamerası efsane bir şey ne demek Redmi Note 12'nin kamerası ve işlemcisini kötülüyorlar ayrıca Redmi Note 12 Pro 11 bin lira yurt içi yurt dışı 7 bin lira 15 bin liraya Redmi Note 13 Pro alın.

13 Pro'nun görüntüsünü sevmedim

Hocalarım olay tamamen şu, benim şuan iphone 15 alma imkanım da var. Ama alırsam bilgisayarımı yükseltemem.

Dosya Ekleri

• alınacak.png
    alınacak.png
    133,9 KB · Görüntüleme: 34
  • alınacak2.png
    alınacak2.png
    146,1 KB · Görüntüleme: 36
Hocam görüşleriniz nelerdir? Tavsiyeleriniz?

4G modeli aşırı ısınma oyun oynarsan batarya yetersiz kalıyor işlemisi bayağı eskidi 10 Pro'dan aynı işlemciyi kullanıyor ekran kalitesi olarak 5G'den geride malzeme kalitesi kötü fiyatına göre kamera kötü kalmış aslında alınmaması icin bayağı sebep var anlatsam uzun sürür kesinlikle fiyatını hak eden bir cihaz değil rezalet bir cihaz.
5G ise ekran kalitesi olarak çok güzel beni en çok etkiliyen 1.7 milyar renk göstermesi işlemci olarak fiyatına oranla gayet güzel bir işlemci kullanıyor batarya olarak çok iyi neredeyse hiç ısınma yok kamera olarak ana kamerası gerçekten cok güzel ama yardımcı kameralar o kadar iyi değil malzeme kalitesi olarak daha iyi bana sorarsanız genel olarak bakınca 5G modeli IP 11'den daha iyidir.

Realme GT 2 almanızı öneririm. Bu bütçede daha F/P bir ürün yok.

Hocam gorunusu pek ıcıme sınmıyor o telefonun

4G modeli aşırı ısınma oyun oynarsan batarya yetersiz kalıyor işlemisi bayağı eskidi 10 Pro'dan aynı işlemciyi kullanıyor ekran kalitesi olarak 5G'den geride malzeme kalitesi kötü fiyatına göre kamera kötü kalmış aslında alınmaması icin bayağı sebep var anlatsam uzun sürür kesinlikle fiyatını hak eden bir cihaz değil rezalet bir cihaz.
5G ise ekran kalitesi olarak çok güzel beni en çok etkiliyen 1.7 milyar renk göstermesi işlemci olarak fiyatına oranla gayet güzel bir işlemci kullanıyor batarya olarak çok iyi neredeyse hiç ısınma yok kamera olarak ana kamerası gerçekten cok güzel ama yardımcı kameralar o kadar iyi değil malzeme kalitesi olarak daha iyi bana sorarsanız genel olarak bakınca 5G modeli IP 11'den daha iyidir.

5G yide bir inceleyip sana döneceğim hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı