S20 FE vs S23

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O sırada iPhone 11 o sırada iPhone 12 o sırada daha onlarca telefon.

S23 varken 11 ve 12 kullanılmaz.

Burada benim bahsettiğim şey zaten IP12 S23'ten iyidir değil arkadaş S20 FE çıkalı 3 yıl olmuş demiş bu telefonlarda öyle o yüzden dedim onun ekstrasinda muadili 13 ise 13 le kiyaslayiniz ben herhangi bir kıyaslama yapmadım.

• Beğen
İfadeler: T21
Burada benim bahsettiğim şey zaten IP12 S23'ten iyidir değil arkadaş S20 FE çıkalı 3 yıl olmuş demiş bu telefonlarda öyle o yüzden dedim onun ekstrasinda muadili 13 ise 13 le kiyaslayiniz ben herhangi bir kıyaslama yapmadım.
Ben kıyaslama yaptın falan diyerek seni suçlamadım.
S23 varken 11 veya 12 modellerinin tercih edilmemesi gerektiğini belirttim sadece, isteyen alır orası farklı mevzu tabi.

S20Fe'yi anneme almıştık bir kaç gün önce.İlk başta kurulumunu yaparken ısınmıştı biraz.Ama ertesi gün geçti sıcaklığı şuan hafif ılık diyebiliriz.Annem zaten sosyal medya ve fotoğraf çekmek için kullandığı için telefon rahat götürüyor onu şuan.

O sırada iPhone 11 o sırada iPhone 12 o sırada daha onlarca telefon.
İphone alıcaksam 13 pro dan aşağısı olmaz yıl 2023 60hz telefon kullanılmaz s20fe konusunda bir tanıdığım pilden çok şikayetçiydi. Ben şuan s23 kullanıyorum pil konusunda önceki telefonum 5000 mah pilli oneplus 10 proyu ikiye katlar müthiş bir cihaz.

İphone alıcaksam 13 pro dan aşağısı olmaz yıl 2023 60hz telefon kullanılmaz s20fe konusunda bir tanıdığım pilden çok şikayetçiydi. Ben şuan s23 kullanıyorum pil konusunda önceki telefonum 5000 mah pilli oneplus 10 proyu ikiye katlar müthiş bir cihaz.
D d dostum az okur musun? Amacım orda öneride bulunmak değildi, ek olarak ip12 ile 13 arasında sadece işlemci biraz daha güçleniyor, kamera alt altadan çapraz oluyor, renk yoğunluğu muydu neydi biraz artıyor, diğerlerine göre de biraz daha fazla güncelleme alıyor. Şu an sıfıra baktım fiyatları aynı 13 alınabilir ama neyse berbat bir yere gidiyor bu açıklama. Sjshjddj

Şu an S20 FE alabiliyorum üstüne epey param da kalmış oluyor. 1 hafta sonra 2 aylığına işe gireceğim hepsini biriktirip S23 alırsam 2 ay sadece telefona çalışmış olacağım bu da bana mantıksız geliyor. S23 almak istememin sebebi de uzun süre boyunca sıkıntısız kullanmak. 2 sene daha üniversiteye devam edeceğim şu anki paramda yeter ama 20 bin daha ekleyip daha rahat ederim diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Samsung Galaxy S23.

Şu an S20 FE alabiliyorum üstüne epey param da kalmış oluyor. 1 hafta sonra 2 aylığına işe gireceğim hepsini biriktirip S23 alırsam 2 ay sadece telefona çalışmış olacağım bu da bana mantıksız geliyor. S23 almak istememin sebebi de uzun süre boyunca sıkıntısız kullanmak. 2 sene daha üniversiteye devam edeceğim şu anki paramda yeter ama 20 bin daha ekleyip daha rahat ederim diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Hem paraya, hem de cihaza ihtiyacın varsa S21 FE al.

Paraya ihtiyacım yok dersen tabii ki S23.

S20FE fazlasıyla yeterli bence. Tabiki s23 daha iyi ama s20fe de fazlasıyla yeterli. A54 almayıda düşünebilirsin.

Telefona ne kadar önem verdiğine ve S20 FE'nin içine sinip sinmemesien göre karar ver bence. Ben telefona önem veriyorum ve şahsen S20 FE gözüme çirkin geliyor. S23 ise mükemmmel, hem boyutu küçük hem ekran çerçevesi simetrik hem tasarımı iyi. Seninin için S20FE güzel ve yeterliyse 2 ayını telefona harcama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı