S20 FE vs Xiaomi Mi 11T

Bütçe
10000

Chitose

Kilopat
Sahibinden üzerinden ikisinide 9000 TL'ye buldum. Hangisini almalıyım karar veremedim.

Mi 11T 256GB ve 5000mAh olması daha avantajlı fakat arayüz ve işlemci daha kötü.

S20 FE'de ise çok fazla ısınma sorunu olduğunu okudum. Oyun için kullanan arkadaşım 15 dakikada yanıyor dedi.

Telefonu her türlü kullanacağım. Kamera, oyun, sosyal medya. Oyun olarak sadece Wild Rift oynayacağım ve Mi 11t Wild Rift üzerinde 120 FPS verebiliyor. Hangisini seçeceğim emin olamadım.

Sahibinden üzerinden ikisini de 9000 TL'ye buldum. Hangisini almalıyım karar veremedim.

Mi 11T 256 GB ve 5000MAH olması daha avantajlı fakat arayüz ve işlemci daha kötü.

S20 FE'de ise çok fazla ısınma sorunu olduğunu okudum. Oyun için kullanan arkadaşım 15 dakikada yanıyor dedi.

Telefonu her türlü kullanacağım. Kamera, oyun, sosyal medya. Oyun olarak sadece Wild Rift oynayacağım ve Mi 11T Wild Rift üzerinde 120 FPS verebiliyor. Hangisini seçeceğim emin olamadım.

S20 FE almak daha da mantıklı. İşlemcisi daha iyi, telefonu her türlü kullanıcaksın ne de olsa.
Wild Rift oynarkende S20 FE'nin seni üzecek bir performans vereceğini sanmıyorum.

S20 FE batarya konusunda aşırı kötü her ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum Mİ11t çok daha iyi.

Son düzenleme:
Hocam oyun performansında Xiaomi 11T daha iyi, evet işlemci bakımından SD865 daha iyi olabilir ama S20FE'nin soğutma performansı kötü olduğundan dimensty daha iyi oluyor he tabii oyun oynarken Samsung'a soğutucu takarım diyorsanız o ayrı ama dediğim gibi bataryasıda çok berbat Xiaomi 11T'ye HyperOS yüklersiniz, HyperOS kullanan bir sürü kişiye sordum MIUI'den kalan donma takılma olmadığını söyledi, olmadı Custom ROM yükler uçurursunuz telefonu yani her türlü Xiaomi 11T hocam ben sırf bataryadan sattım S20 FE'yi ve biraz zor sattım piyasasıda pek yok çünkü, illa Samsung alacağım diyorsanız bence biraz daha bütçe yükseltip S21 FE çok daha iyi olur.

Geekbench sonuçlarına gore S20 FE AnTuTu'ya göre ise MI11t önde bana göre Geekbench AnTuTu'dan daha güvenilir. O zaman S20 FE almanız daha mantıklı olacaktır.

S20 FE Exynos 990 kullanan model ise performans ve batarya olarak kötü bir model o. Isınma noktasında da iyi değil.
865 var.

Hocam oyun performansında Xiaomi 11T daha iyi, evet işlemci bakımından SD865 daha iyi olabilir ama S20FE'nin soğutma performansı kötü olduğundan dimensty daha iyi oluyor he tabii oyun oynarken Samsung'a soğutucu takarım diyorsanız o ayrı ama dediğim gibi bataryasıda çok berbat Xiaomi 11T'ye HyperOS yüklersiniz, HyperOS kullanan bir sürü kişiye sordum MIUI'den kalan donma takılma olmadığını söyledi, olmadı Custom ROM yükler uçurursunuz telefonu yani her türlü Xiaomi 11T hocam ben sırf bataryadan sattım S20 FE'yi ve biraz zor sattım piyasasıda pek yok çünkü, illa Samsung alacağım diyorsanız bence biraz daha bütçe yükseltip S21 FE çok daha iyi olur.
Ben aşırı kararsız kaldım. 11t oyun için testlere baktığımda açık ara önde. 11t sabit 60 FPS verebiliyor iken S20 FE takım savaşı sırasında 40 FPS'e bile düşüyor.

Fakat arayüz yüzünden ileride pişman olurum diye korkuyorum çünkü Xiaomi aşırı kötü bir arayüze sahip. Hyper OS hakkında fikrim yok.

SD 865 modelinde ısı ve performans sorunu yok. Direkt S20 FE al o zaman. Exynos 990 bile olsaydı gündelik performans da sorun olmazdı. S20 FE donanım ve kamera olarak 11T modelinden daha iyi bir model.

SD 865 modelinde ısı ve performans sorunu yok. Direkt S20 FE al o zaman. Exynos 990 bile olsaydı gündelik performans da sorun olmazdı. S20 FE donanım ve kamera olarak 11T modelinden daha iyi bir model.
Screenshot_2024-12-24-22-39-00-99_c1a8a2bc1f076b420a754a0676e33b88.jpg

Hocam fakat testlerde daha kötü duruyor. Resimde gördüğün gibi 40 FPS'e düşebiliyor telefon. Mi 11t testinde daha kalabalık savaşta bile 60 FPS duruyor telefon.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı