S20 FE vs Xiaomi 11T vs 11T Pro

Bütçe
8000 TL
iPhone 11 hangi fiyatlarda peki? Kayıt işlemleri nasıl oluyor? Aralarındaki fark az ise iOS deneyimi yaşamak isterim yani.

iPhone 11 alınmaz. Neredeyse 2019'da çıkmış cihaz yavaş yavaş miladı doluyor. Android tarafında Xiaomi 11T Pro iyi bir seçenek fiyat farkına değer.

İPhone 11 hangi fiyatlarda peki? Kayıt işlemleri nasıl oluyor? Aralarındaki fark az ise İos deneyimi yaşamak isterim yani.
2 ay öncesi yurt dışına çıkmak gerek. Pasaportuna işlettirilen kişinin üzeri hatlar harici kullanılmıyor. 3 sene boyunca devredilmiyor.

iPhone 11 alınmaz. Neredeyse 2019'da çıkmış cihaz yavaş yavaş miladı doluyor. Android tarafında Xiaomi 11T Pro iyi bir seçenek fiyat farkına değer.
Öyle diyorsun da hocam biri İos biri de Xiaomi sonuçta.

2 ay öncesi yurt dışına çıkmak gerek. Pasaportuna işlettirilen kişinin üzeri hatlar harici kullanılmıyor. 3 sene boyunca devredilmiyor.
Babam iş için yılın 8-9 ayı yurt dışında oluyor. Kullandığım hat zaten onun adına. Babamın pasaportuna kaydedebilir. Ama fiyat farkını merak ettim. Yurt dışı fiyatı ne kadar ve kayıtla birlikte ne kadar tutar?

S21 ya da S21 FE aldır hepsinden iyi aralarında da çok bir fark yok.
S20 FE Snapdragon kullanıyorum memnunum bu arada ama aldığım yerde 14K

Kaçak Xiaomi al kullananların %99 kaçak.
Alırsam kaçak alacağım zaten hocam.

Öyle diyorsun da hocam biri İos biri de Xiaomi sonuçta.

Babam iş için yılın 8-9 ayı yurt dışında oluyor. Kullandığım hat zaten onun adına. Babamın pasaportuna kaydedebilir. Ama fiyat farkını merak ettim. Yurt dışı fiyatı ne kadar ve kayıtla birlikte ne kadar tutar?

Alırsam kaçak alacağım zaten hocam.
2732₺ pasaport ücreti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı