S20 FE'den S21'e geçilir mi?

Serkann1

Picopat
Arkadaşlar yakın zamanda S20 FE cihazımı satmayı düşünüyorum. Çok canım sıkılmaya başladı Instagram'dır kameradır ısınıyor bundan dolayı satmayı düşünüyorum. Yurt dışı S21 alacağım sizce değer mi? Pil benim için önemli 4000 mAh olması bir sıkıntı yaratır mı? Telefonumu 60Hz de kullanıyorum ortalama 5.5 ila 7 saat ekran süresi alıyorum. S21 ısınıyor mu bilen varsa yazarsa sevinirim.

Ayrıca telefonumda kamerada fotoğraf modunda ve 4K60FPS'te donmalar takılmalar çok fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben S21 kullanıyorum ve ısınma yok. Ama S20 FE'den geçmek için pek de sebep de yok. S20 FE bataryası daha iyi zaten.
S21 ekranda ve selfie kamerada fark edilir şekilde daha iyi. Gerisi aşağı yukarı aynı.
Ayrıca telefonumda kamerada fotoğraf modunda ve 4K60FPS'te donmalar takılmalar çok fazla.
Bu o cihazda yaşanması gereken bir durum değil. Kaç dereceyi görüyor cihaz? Hiç baktınız mı?

Ben S21 kullanıyorum ve ısınma yok. Ama S20 FE'den geçmek için pek de sebep de yok. S20 FE bataryası daha iyi zaten.
S21 ekranda ve selfie kamerada fark edilir şekilde daha iyi. Gerisi aşağı yukarı aynı.

Bu o cihazda yaşanması gereken bir durum değil. Kaç dereceyi görüyor cihaz? Hiç baktınız mı?
40 42 oluyor rahatlıkla instagram ve kamerada oyunlarda 44 45

Çok bir değişiklik olacağını zannetmiyorum. En az S22 serisine geçin bence.
S22 düşündüm fakat ısınma ve batarya olarak kötü diyorlar. Yurtdışı almayı planlıyorum zaten

Samsung members tan yetkililere yazdım uygulamayı durdur sıfırla dedi zaten yaptığım bir şey ama yine degisen bir şey yok kamera donuyor en son format attım yine donuyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı