İphone 13 eşimde mevcut güzel telefon aslında ama samsung seviyorum fiyatı düşer mi acaba. Birde bu 3000 tl takas desteğiyle samsungun kendi sitesinden alınıyormuş bilginiz var mı ?
Açıkçası internetten almayı düşünüyorum. Karttan çekince 12 taksite bölünebiliyor telefon. Tabii satıcının elektronik olarak geçmesi lazım. Malum faizler düşük düşük faizi de sadece kredi kartında kullanabiliyoruz. Bu yöntemle iPhone 13 aldım 12 taksitle. Şu an onu araştırıyorum hangi site elektronik gösterip taksitlendirebilirim diye
Açıkçası internetten almayı düşünüyorum. Karttan çekince 12 taksite bölünebiliyor telefon. Tabii satıcının elektronik olarak geçmesi lazım. Malum faizler düşük düşük faizi de sadece kredi kartında kullanabiliyoruz. Bu yöntemle iPhone 13 aldım 12 taksitle. Şu an onu araştırıyorum hangi site elektronik gösterip taksitlendirebilirim diye
Fiyat düşmesi bakımından S23 fiyatı çok düşer mi acaba? Aklım S23'de ancak fiyatı sanki biraz fazla gibi. Özellikle heves alıp 6 ay 1 sene sonra satmak istesem çok zarar uğrar mıyım? S23 çok güçlü telefon ama iPhone 13 2. elde kolay değer kaybeder mi mesela 15 serisi çıkacak eylül ayında. Yardımlarınız için çok teşekkürler bu arada
Özellikle heves alıp 6 ay 1 sene sonra satmak istesem çok zarar uğrar mıyım? S23 çok güçlü telefon ama iPhone 13 2. elde kolay değer kaybeder mi mesela 15 serisi çıkacak eylül ayında. Yardımlarınız için çok teşekkürler bu arada