S20 FE'yi değiştirmeye değer mi?

Submarine03

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro AN515-58
CPU : Intel Core i7 12650H
GPU: NVIDIA Geforce RTX 4060
SSD: 500 GB
HDD : 320GB
Selamlar. Elimde 1.5 yıldır kullandığım Galaxy S20 FE 128 GB'lık telefonum var bir problem yok tek sorunu şarj soketinin yalama olması ve kabloyu zor tutmasını bunu sorun etmedim daha sonra hiç iPhone kullanmadığımdan denemek istiyorum. Derken Hepsiburada'da iph13 baktığımda eskiyi getir yeniyi götür kampanyasını gördüm. Telefonumun bilgilerini girdim ve telefonuma 6.675 TL'ye sayıyor yani 2. el ile kafa kafaya gidiyor. Sizce böyle bir değişiklik yapmaya değer mi?
Ekran görüntüsünü koyuyorum.

Screenshot_20250224_183757_Hepsiburada.jpg

Selamlar. Elimde 1.5 yıldır kullandığım Galaxy S20 FE 128 GB'lık telefonum var bir problem yok tek sorunu şarj soketinin yalama olması ve kabloyu zor tutmasını bunu sorun etmedim daha sonra hiç iPhone kullanmadığımdan denemek istiyorum. Derken Hepsiburada'da iph13 baktığımda eskiyi getir yeniyi götür kampanyasını gördüm. Telefonumun bilgilerini girdim ve telefonuma 6.675 TL'ye sayıyor yani 2. el ile kafa kafaya gidiyor. Sizce böyle bir değişiklik yapmaya değer mi?

Eki Görüntüle 2432066
Samsung S serisinden Samsung S serisine geçmeniz daha iyi olur. Samsung S24 FE olabilir mesela.

Eki Görüntüle 2432066
27 bin tl'ye elinizdeki telefonu satıp 128gb bir apple telefon alınmaz. S20FE telefonu ben de kullanıyorum. Iphone 13 ile kafa kafaya fotoğraflar, videolar çekiyor. Para saçacak biri değilseniz şişirilmiş fiyatlardan apple telefonlar almayın. Samsung'dan yeni bir samsung telefon alabilirsiniz isterseniz. Apple'dan daha çok değer verir telefonuna daha iyi bir indirim, fiyat performans bir telefon alırsınız.

Samsung S serisinden Samsung S serisine geçmeniz daha iyi olur. Samsung S24 FE olabilir mesela.
Katılıyorum.

27 bin TL'ye elinizdeki telefonu satıp 128 GB bir Apple telefon alınmaz. S20FE telefonu ben de kullanıyorum. iPhone 13 ile kafa kafaya fotoğraflar, videolar çekiyor. Para saçacak biri değilseniz şişirilmiş fiyatlardan Apple telefonlar almayın. Samsung'dan yeni bir Samsung telefon alabilirsiniz isterseniz. Apple'dan daha çok değer verir telefonuna daha iyi bir indirim, fiyat performans bir telefon alırsınız.

Katılıyorum.

Hocam benim kullandığım telefon da 128 GB Snapdragon işlemci olanından zaten kullandığım telefonların yüzde 80'i Samsung oldu Samsung kullanmaktan sıkıldım sadece değişiklik istedim iPhone denemek istiyorum yoksa dedikleriniz gayet mantıklı.

Hocam benim kullandığım telefon da 128 GB Snapdragon işlemci olanından zaten kullandığım telefonların yüzde 80'i Samsung oldu Samsung kullanmaktan sıkıldım sadece değişiklik istedim iPhone denemek istiyorum yoksa dedikleriniz gayet mantıklı.
İphone iyi değil ama benim beğendiğim iphone ios işletim sistemi ve arayüzü ve kamerasını hoşuma gidiyor ama işlemci ram ve batarya pek hoşuma gitmiyor onlarda iyileştirilse fiyatlar normal olsa çok satılır.

iPhone iyi değil ama benim beğendiğim iPhone iOS işletim sistemi ve arayüzü ve kamerasını hoşuma gidiyor ama işlemci RAM ve batarya pek hoşuma gitmiyor onlarda iyileştirilse fiyatlar normal olsa çok satılır.

Hocam şimdi iPhone kendi işletim sistemine kendi donanımına sahip tabii RAM de işlemci de ona göre entegre edilmiş bir şekilde geliyor batarya konusuna takılmıyorum zira telefonda oyun oynamıyorum bilgisayarımda zaten oynuyorum yaptığım sadece YT da video izlemek Spotify'da müzik dinlemek Instagram da ara sıra araba kullanırken ufak storyler çekip yüklüyorum yani işimi görebilecek bir cihaz aslında öyle diyeyim sadece donanım gözüyle bakmak tek başına yetmiyor satarken de kolayca alıcı bulup nakte çevirebilirsiniz

Bende S21 den 13'e geçiş yaptım, hiç pişman değilim. 13'e geçtiğinde tek eksisi 60 hz olur ama iPhone'daki 60 hz Samsung'taki gibi değil onu net bir şekilde söyleyebilirim, fazlasıyla akıcı, beni çok etkilemedi. Bütçeni zorlamıyorsa geçebilirsin pişman olmazsın. iPhone'a ısınamazsan ileride satarsın değerini androidler gibi kaybetmiyor.

Bende S21'den 13'e geçiş yaptım, hiç pişman değilim. 13'e geçtiğinde tek eksisi 60 Hz olur ama IPhone'daki 60 Hz Samsung'taki gibi değil onu net bir şekilde söyleyebilirim, fazlasıyla akıcı, beni çok etkilemedi. Bütçeni zorlamıyorsa geçebilirsin pişman olmazsın. IPhone'a ısınamazsan ileride satarsın değerini Android'ler gibi kaybetmiyor.

Peki hocam Hepsiburada'nın telefonuma saydığı fiyat sence piyasa fiyatına göre nasıl çok mu ölü yoksa normal mi değerlendireceğim ona göre S20 FElerin fiyatları çok farklı farklı çünkü 5K ya satan da var 10k ya satan da.

Peki hocam Hepsiburada'nın telefonuma saydığı fiyat sence piyasa fiyatına göre nasıl çok mu ölü yoksa normal mi değerlendireceğim ona göre S20 FElerin fiyatları çok farklı farklı çünkü 5K ya satan da var 10k ya satan da.
10K gitmez sanmıyorum telefona 3 saydı o zaman sizin + 3 te ek iphone 13 takas desteği veriyor. İkinci el satsanda aşağı yukarı aynı fiyata satılır gibi gözüküyor. Dediğim gibi bütçen varsa 13 pişman etmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı