S20 Plus kapanıp açılıyor

kickergls

Hectopat
4 senedi kullandığım cihaz son 15 gündür özellikle çok ısındığında kapanıp açılıyor ilk başlar bazen günde 3 kez yaptığı bile oluyordu ama şimdi günde 1 kez yapmasa olmuyor. 3 kez yaptığında NFC'yi açık unutmuştum o mu ısındırıyor dedim NFC'yi kapattım ama devam ediyor. Neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 senedi kullandığım cihaz son 15 gündür özellikle çok ısındığında kapanıp açılıyor ilk başlar bazen günde 3 kez yaptığı bile oluyordu ama şimdi günde 1 kez yapmasa olmuyor. 3 kez yaptığında NFC'yi açık unutmuştum o mu ısındırıyor dedim NFC'yi kapattım ama devam ediyor. Neden olabilir?
Hocam telefonu bahsettiğiniz 15 gün içerisinde hiç düşürdünüz mü?

Ayarlardan cihaz bakımı bölümünde otomatik optimizasyon olması lazım orada otomatik yeniden başlatma seçeneğinı devre dışı bıraktınız mı?

Hocam telefonu bahsettiğiniz 15 gün içerisinde hiç düşürdünüz mü?

Yok hocam.

Ayarlardan cihaz bakımı bölümünde otomatik optimizasyon olması lazım orada otomatik yeniden başlatma seçeneğinı devre dışı bıraktınız mı?

Onu açmışım ne zaman açtığımı hatırlamıyorum ondan mı kapanıp açılıyor. Şimdi kapattım bakalım ne olacak.

Hocam bu tür arızalar genellikle bataryadan dolayı oluyor.

Yok hocam.

Onu açmışım ne zaman açtığımı hatırlamıyorum ondan mı kapanıp açılıyor. Şimdi kapattım bakalım ne olacak.

Tamamdır o saatte otomatik yeniden başlatıyor cihaz ve ayrıca iki seçenek var ikisini de kapatınız birisinde gerektiğinde yani performans sorunu algılandığında (ısınma)
Diğerkide zamanlayıcılı onu da kapatırsanız bir daha olacağını sanmıyorum.
İyi sosyaller.

Tamamdır o saatte otomatik yeniden başlatıyor cihaz ve ayrıca iki seçenek var ikisini de kapatınız birisinde gerektiğinde yani performans sorunu algılandığında (ısınma)
Diğerkide zamanlayıcılı onu da kapatırsanız bir daha olacağını sanmıyorum.
İyi sosyaller.

Gerektiğinde yeniden başlatı açmışım. Şimdi kapattım 1 hafta kullanayım bakalım yapacak mı?

Teşekkür ederim.

Gerektiğinde yeniden başlat ı açmışım şimdi kapattım 1 hafta kullanayım bakalım yapacak mı?

Teşekkür ederim.

Rica ederim. Sıkıntı devam ederse yeni konuda çözüm bulacaktır.
Beni de bilgilendiriseniz çok sevinirim iyi forumlar 😁.

Rica ederim. Sıkıntı devam ederse yeni konuda çözüm bulacaktır.
Beni de bilgilendiriseniz çok sevinirim iyi sosyaller 😁.

Yok hocam sıkıntı devam ediyor. Bugün 2-3 uygulama açıp aralarında geçiş yaptıktan sonra takıldı, sonrasında epey ısındı ve 3 -4 defa üst üste yeniden başlattı. Sorundan kurtulamıyorum. Cihazı mini vantilatörün altında şarj ediyorum şu an. 🫤

Yok hocam sıkıntı devam ediyor. Bugün 2-3 uygulama açıp aralarında geçiş yaptıktan sonra takıldı, sonrasında epey ısındı ve 3 -4 defa üst üste yeniden başlattı. Sorundan kurtulamıyorum. Cihazı mini vantilatörün altında şarj ediyorum şu an. 🫤

Bataryanız sorunlu olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı