S20 Plus vs. XS Max

İki cihaz da aynı fiyatta. Durumları şöyle;

XS Max: Ekranı çatlak ancak dağılmıyor, pili servis durumunda her aksamı Face ID ve True Tone dahil orijinal ve çalışıyor. Türkiye cihazı kutusu aksesuarları var.

S20 Plus: Kasası çok temiz kutusu, aksesuarları faturası var. Ön kameranın altında siyah bir nokta var ekranda.

İkisi arasından hangisini tercih ederdiniz? İki cihaz da 8000 lira. İki işletim sistemine de aşinayım zorluk çekmem kullanmakta. Tek çekincem şu an Android kullanıyorum ve Whatsapp sohbetleri önemli onları aktaramama korkusu var.

XS Max ön camı ve pili değiştirip ileride satarsam daha yüksek fiyata satabilirim. S20 Plus alırsam muhtemelen elimden çıkaramam satma durumu oluşursa veya çok ölü paraya gider.

Siz olsanız ne yaparsınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki cihaz da aynı fiyatta. Durumları şöyle;

XS Max: Ekranı çatlak ancak dağılmıyor, pili servis durumunda her aksamı Face ID ve True Tone dahil orijinal ve çalışıyor. Türkiye cihazı kutusu aksesuarları var.

S20 Plus: Kasası çok temiz kutusu, aksesuarları faturası var. Ön kameranın altında siyah bir nokta var ekranda.

İkisi arasından hangisini tercih ederdiniz? İki cihaz da 8000 lira. İki işletim sistemine de aşinayım zorluk çekmem kullanmakta. Tek çekincem şu an Android kullanıyorum ve WhatsApp sohbetleri önemli onları aktaramama korkusu var.

XS Max ön camı ve pili değiştirip ileride satarsam daha yüksek fiyata satabilirim. S20 Plus alırsam muhtemelen elimden çıkaramam satma durumu oluşursa veya çok ölü paraya gider.

Siz olsanız ne yaparsınız?

Hocam iPhone 12-13 altında Apple telefonu alınmaz bence S20 Plus alın.

XS Max tercih ederdim ben olsam, elden çıkarması daha kolay ilerleyen zamanlarda ve IOS'un daha stabil olduğunu düşünüyorum, büyük ihtimalle IOS 19 da alacak. Tek eksisi bence 60 Hz ekranı olması.

WhatsApp konusunda "iPhone'a taşı" uygulaması ile kablo ile sorun çıkmaması gerekiyor.

XS Max tercih ederdim ben olsam, elden çıkarması daha kolay ilerleyen zamanlarda ve IOS'un daha stabil olduğunu düşünüyorum, büyük ihtimalle IOS 19 da alacak. Tek eksisi bence 60 Hz ekranı olması.

WhatsApp konusunda "iPhone'a taşı" uygulaması ile kablo ile sorun çıkmaması gerekiyor.
Stabillik olarak çok stabilite arayacak işler yapmıyorum açıkçası. Whatsapp, Instagram, Mailler, Moovit harici pek bir şey yaptığım yok telefonda. Ancak çok fazla fotoğraf çekip paylaşım yapacağım bir döneme gireceğim o yüzden kamerası sosyal medya paylaşımlarında saçmalamamalı.

Stabillik olarak çok stabilite arayacak işler yapmıyorum açıkçası. Whatsapp, Instagram, Mailler, Moovit harici pek bir şey yaptığım yok telefonda. Ancak çok fazla fotoğraf çekip paylaşım yapacağım bir döneme gireceğim o yüzden kamerası sosyal medya paylaşımlarında saçmalamamalı.
2 cihazda da kamera anlamında sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Stabillik olarak çok stabilite arayacak işler yapmıyorum açıkçası. WhatsApp, Instagram, Mailler, Moovit harici pek bir şey yaptığım yok telefonda. Ancak çok fazla fotoğraf çekip paylaşım yapacağım bir döneme gireceğim o yüzden kamerası sosyal medya paylaşımlarında saçmalamamalı.

Samsung'un meta ile anlaşması var diye biliyorum.

Samsung'un meta ile anlaşması var diye biliyorum.
Bu anlaşma S20 serilerini kapsıyor mu? Mesela S10 Plus ve S10e kullanmıştım instagramda story attığımda berbat görünüyordu.

Bir de S20 Plustaki ekranda bulunan siyah nokta ilerler mi ondan emin değilim. Xs Max deki çatlak en azından cam değiştirilip devam edilir ancak S20 Plustaki nokta ilerlerse baya sorun yaşatır gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı