S20 telefona ROM atılmalı mı?

AslanHamza123

Femtopat
Katılım
19 Kasım 2023
Mesajlar
56
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Geçen günlerde Samsung Galaxy S20 Plus aldım fakat artık güncelleme desteği sonlanmış durumda. Bazı forumlarda cihaza ROM attıklarında şarj sıkıntısının falan düzeldiğini söylemiş. Bende atayım dedim fakat ROM'lar hakkında hiçbir fikrim yok. Sizce One UI 6 ROM'u atmalı mıyım atıp beğenmezsem sıkıntı vs çıkarsa geri eski UI'a döndürebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
 
Garantisi varsa rom atma. S20'nin mevcut android sürümü eski olmadığından rom atmanın gerekli olmadığını düşünüyorum. Dediğin rom, saf android ui'na sahip bir romdur. gereksiz google ve samsung servisleri olmadığı için kullanım süresini etkiliyordur fakat bunun devasa bir fark yaratacağını düşünmüyorum. Bilinçsizce yapacağın bir işlem cihazın hard brick olmasına neden olabilir fakat zor bir işlem değil, yt'de yardımcı videolar da mevcut. xda forum'a da bakabilirsin.
 
Easy cepden 12 ay garantisi var. Büyük bir ihtimal bozulur ama yeni aldım ve şarjı biraz hızlı gidiyormuş gibime geldi herkes biraz bekle dedi bekledim biraz uzadı gibi ama bilemiyorum ekte ekledim sadece kafama bu takıldı yapabilecek bir şey var mı düzelir mi yoksa garantiye falan vereyim mi?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20240302_172706_Device care.jpg
    Screenshot_20240302_172706_Device care.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 11

Geri
Yukarı