S20 vs iPhone 11

Her sene aynı şey zaten şuan elbette S20 önde, çünkü Apple'ın iPhone 11'de yaptığı geliştirmelerinden sonra aynısını Samsung yaptı yani Apple'ın işi bitmedi aksine her zaman olduğu gibi Apple Android telefonların geleceğine yön vermeye devam ediyor. Kamera yeniliklerinden kastım farklı kamera özelliklerini bütün çekim modlarında kullanabilmek vs. Şuanda S20 önde ama eğer 7 ay beklersen yeni iPhone'lar öne geçecek, her yıl aynı şey zaten.

Onun dışında yukarıda da yazmışlar S20 Exynos işlemcili ve güncellemesi kısa sürecek, iPhone 6'yı örnek vereyim 6 yıl destek aldı.

Zamanında 1.800 TL'ye aldığım telefon bile 1920x1080 ve 401 ppi. Üstelik hızlı şarj adaptörü kutudan çıkıyor. Ben telefonu 4 sene önce aldım, siz şimdi alacaksınız. Paranızla rezil olup telefonun bütün özelliklerini kullanabilmek için telefonun ham fiyatına ekleme yapmak istiyorsanız size kalmış.

İphone 11 diyorum çünkü fazla bir Ram olması pek fazla etkilemez. Ben de P20 Lite vardı arkadaşımda A70 bazı oyunları ben bazı oyunları o hızlı açıyordu. Hem İOS öyle bir süre sonra donmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı