S200tg ARGB fanları nasıl kontrol edilir?

UlughBeg

Hectopat
Yer
Semerkant
İyi sosyaller,

Bu kasaya sahibim. Anakartım Gigabyte 550M DS3H. ARGB fanları nasıl yönetebilirim?

1693772503537.png

RGB Fusion bu şekilde. Biraz kurcaladım ama ARGB'yi kapatamadım, renkleri değiştiremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ARGB kabloları kasanın kontrolcüsüne bağlı olabilir. Bu durumda anakartınıza bağlamanız gerekecek.

1693773294504.png

Kasanızda böyle bir kontrolcü barınmakta. ARGB kablolarını anakartınızın ARGB çıkışına takarsanız programdan kontrol edebilirsiniz.

ARGB kabloları kasanın kontrolcüsüne bağlı olabilir. Bu durumda anakartınıza bağlamanız gerekecek.

Eki Görüntüle 1930114
Kasanızda böyle bir kontrolcü barınmakta. ARGB kablolarını anakartınızın ARGB çıkışına takarsanız programdan kontrol edebilirsiniz.

Hocam aktif misinizdir bilmiyorum çok eski konu fakat sadece sol üstteki pc_data kablosunu PC'ye taksam yeterli olmaz mı? Bütün kabloları tek tek kasaya mı takmam gerekiyor?

Hocam aktif misinizdir bilmiyorum çok eski konu fakat sadece sol üstteki pc_data kablosunu PC'ye taksam yeterli olmaz mı? Bütün kabloları tek tek kasaya mı takmam gerekiyor?
Ben çözümümü bu konuda buldum hocam:

Ben çözümümü bu konuda buldum hocam:

LED kablolarını birbirine bağlayarak anakartın sol altındaki ARGB girişine takarak SignalRGB programı yoluyla hallettim gene de teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı