S20FE 2023'te hala alınır mı?

Ben kullanmaktayım çok telefon ile uğraşmıyorsan 1 günü rahat çıkartırsın. Fakat oyun konusunda pekte tatmin edici değil neden dersen işlemcisi gerçekten güçlü fakat ısınmasından dolayı performans kaybı yaşama ihtimalin var. Eğer çok oyun oynamam kullanırım diyorsan gerçekten tatmin edici bir telefon. 2. El fiyatına göre alinabilecek en iyi telefon denilebilir

S20 FE mi? Peki S21 FE nasıl Geekbench puanı yüksek ve ısınıyor mu ki?

Seninki 128 GB mı?

Bende A34 le S20FE arasında kaldım güncellik konusu kafamı karıştırıyor.İleride bazı uygulamaları kullanamayabilirmişim.Sizce hangisini almalıyım?

Bende A34 le S20FE arasında kaldım. Güncellik konusu kafamı karıştırıyor. İleride bazı uygulamaları kullanamayabilirmişim. Sizce hangisini almalıyım?

MediaTek işlemciye ben para vermezdim ama pil olrk A34 daha iyidir, bende Redmi Note 10 Pro var SD732g var Redmi Note 11 Pro da ki dimensty1200'den daha performanslı cihaz(oyunlarda) arayüz de vs her zaman güncel olan hızlıdır bence.

Yani S21FE mi?

S20fe eski olduğu için kafam karıştı biraz. Dediğin gibi snapdragom işlemci daha iyi peki sen hangi telefonu kullanıyorsun?

S20FE eski olduğu için kafam karıştı biraz. Dediğin gibi snapdragom işlemci daha iyi peki sen hangi telefonu kullanıyorsun?

Hayir ben şu an Redmi Note 10 Pro kullanıyorum, benim de aklimda daha yeni nesil olduğu için S21FE geçiyor. Ama ikinci el alacağım sıfırını para vermem o kadar, o yuzden bilemedim.

Hayir ben şu an Redmi Note 10 Pro kullanıyorum, benim de aklimda daha yeni nesil olduğu için S21FE geçiyor. Ama ikinci el alacağım sıfırını para vermem o kadar, o yuzden bilemedim.
Batarya sorunu varmış S21FE de o yüzden S20fe alacağım ben.

Arkadaşlar bende bayağı ölçüm biçtim ve iki seçenekte sıkışıp kaldım.
A54 5G 8/128 ve S20 FE 8/256 (SD). Bir tek 5G kafamı karıştırıyor. Güncelleme olayını pek önemsemiyorum.
Hepsini mağazada inceledim en kibarı S21 FE. Fiyatı 15k yı geçti. Hafıza kartıda takılmıyor.
Mağazalardaki telefoncu arkadaşların hepsi ya A54 ya da S21 FE diyor. FE'lere bulaşma diyen bile çıktı. Yardımlarınızla şu ikisi arasından bir seçim yapayım.

Yeni nesil bnc tercih edilmesi gerek satarkende ileriye düşünmek lazm.

Batarya sorunu varmış S21FE de o yüzden S20FE alacağım ben.

S20FEnin de bataryasi iyi gitmiyor ikisinin de sorunu bu fazla oyun oynamak için değiller.

Exynoslu cihaz alınmaz.

Yeni nesil bnc tercih edilmesi gerek satarkende ileriye düşünmek lazm.

S20FEnin de bataryasi iyi gitmiyor ikisinin de sorunu bu fazla oyun oynamak için değiller.
Öğrenci olan birisi için gayet iyi batarya süresine sahip fakat sürekli telefonla uğraşan biriyseniz S20FE tercih edilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…