S20FE 2023'te hala alınır mı?

760k civarında AnTuTu puanı var, S20FE yi geçmiş, ekran kalitesi, iyileştirilmiş arka kamera, ön kamerası çok iyi değil diyorlar S20FE de ki gibi, tasarım olarak zaten önde, Redmi'yi satıp geçmek istiyorum ama sıfırına 15k vermem temiz ikinci al garantili alırım takas ile, peki bu fiyatlara başka Samsung alternatıf var mı? S serisi kadar iyi olan? A serisinin mesela 64MP olanları var ama kamerası nasıl ya da işlemcisi SD778g filan.
Kamerada önemli olan MP değil sensör ve işlemcidir.

760k civarında AnTuTu puanı var, S20FE yi geçmiş, ekran kalitesi, iyileştirilmiş arka kamera, ön kamerası çok iyi değil diyorlar S20FE de ki gibi, tasarım olarak zaten önde, Redmi'yi satıp geçmek istiyorum ama sıfırına 15k vermem temiz ikinci al garantili alırım takas ile, peki bu fiyatlara başka Samsung alternatıf var mı? S serisi kadar iyi olan? A serisinin mesela 64MP olanları var ama kamerası nasıl ya da işlemcisi SD778g filan.
Mp nin hiç önemi yok hocam tamamen sensör önemli. Sd778g hiç ısınmayan bir işlemci deneyimlediğim oldu. Eğer uyguna a73 bulabiliyorsanız güzel olabilir.

Kamerada önemli olan MP değil sensör ve işlemcidir.

Zaten sensör ve lens kalitesine önem verdiğim için bu konuyu yazdım ben s serisi dururken a serisine para vermek istemiyorum haksız mıyım 64mpx daha iyi çekmez bence s serisinde ki lens sensör onda yoktur diye düşünüyorum.

Zaten sensör ve lens kalitesine önem verdiğim için bu konuyu yazdım ben s serisi dururken a serisine para vermek istemiyorum haksız mıyım 64mpx daha iyi çekmez bence s serisinde ki lens sensör onda yoktur diye düşünüyorum.
Kesinlikle öyle.

Peki ne alacağınıza tam olarak karar verdiniz mi hocam?

Kesinlikle öyle.

Acaba kaç yıl daha güncelleme alır, çünkü güçlü bir işlemciye sahip AnTuTu puanları ortada daha iyi optimize etmeye çalışacaklardır.

Kesinlikle öyle.

Peki ne alacağınıza tam olarak karar verdiniz mi hocam?

S21FE ikinci el temiz garantili alacağım, Redmi10notePro satacağım.

Acaba kaç yıl daha güncelleme alır, çünkü güçlü bir işlemciye sahip AnTuTu puanları ortada daha iyi optimize etmeye çalışacaklardır.

S21FE ikinci el temiz garantili alacağım, Redmi10notePro satacağım.
Android 10 ile tanıtıldı.Android 15 alacak diye biliyorum.Bütçeniz varsa güzel seçim yapmışsınız.Benim bütçem biraz aşağıda olduğundan S20FE alacağım.Şimdiden hayırlı olsun.

Android 10 ile tanıtıldı. Android 15 alacak diye biliyorum. Bütçeniz varsa güzel seçim yapmışsınız. Benim bütçem biraz aşağıda olduğundan S20FE alacağım. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam bnc almayın derim aralarında az bir fiyat farkı var. Tabii ki siz bilirsiniz.
Teşekkürler bakalım hayırlısı.

Hocam bnc almayın derim aralarında az bir fiyat farkı var. Tabii ki siz bilirsiniz.
Teşekkürler bakalım hayırlısı.
Hocam baya uçurum var aslında.Bütçem yetmiyor maalesef.

Hocam bayağı uçurum var aslında. Bütçem yetmiyor maalesef.

O kdr yok kardeşim temiz S20FE 11'a anca var diğeri de 12 filan. Tabii ki bütçe meselesi. Bende ilk başta S20FE alacaktım ama fiyat farki az dedim guncel olana yöneldim güncelleme Android de çok önemli bnc.

O kdr yok kardeşim temiz S20FE 11'a anca var diğeri de 12 filan. Tabii ki bütçe meselesi. Bende ilk başta S20FE alacaktım ama fiyat farki az dedim guncel olana yöneldim güncelleme Android de çok önemli bnc.
İnternetteki fiyattan bahsediyorsan az ama ben mağazadan baktım.Annemde şuan S6 var Android 9 her uygulamayı güncel sürümde kaldırıyor.S20FE'nin de 5-6 sene çoğu uygulamayı güncel olarak kullanabileceğini düşünüyorum ki Android 13 yeterli bir sürüm bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı