4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 18 Ağustos 2023 #91 @Ali Arda Öz telefon tavsiyelerinde çözüm yok. Soru konularında, üyelerin mesajlarının altında "çözüm" işareti bulunuyor.
@Ali Arda Öz telefon tavsiyelerinde çözüm yok. Soru konularında, üyelerin mesajlarının altında "çözüm" işareti bulunuyor.
Ali Arda Öz Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 34 18 Ağustos 2023 #92 Hmm anladım hocam sonuçta bir çözüme vardım o yüzden size çözüm diye şey yapacaktım ama olmuyormuş yine de teşekkürler iyi günler dilerim.
Hmm anladım hocam sonuçta bir çözüme vardım o yüzden size çözüm diye şey yapacaktım ama olmuyormuş yine de teşekkürler iyi günler dilerim.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2023 #93 Ali Arda Öz dedi: Hmm anladım hocam sonuçta bir çözüme vardım o yüzden size çözüm diye şey yapacaktım ama olmuyormuş yine de teşekkürler iyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Telefon tavsiyelerinde çözüm olsaydı Batuhan hocam rekora doğru koşardı
Ali Arda Öz dedi: Hmm anladım hocam sonuçta bir çözüme vardım o yüzden size çözüm diye şey yapacaktım ama olmuyormuş yine de teşekkürler iyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Telefon tavsiyelerinde çözüm olsaydı Batuhan hocam rekora doğru koşardı
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 18 Ağustos 2023 #94 modric dedi: Öğrenci isen vergi indirimi bekle iPhone 13 veya S23+ alırsın güncel kurla. Genişletmek için tıkla... Rüyasında beklesin değil mi? Talisca06 dedi: POCO F5 Genişletmek için tıkla... POCO önermeyin artık. X3 nfc ve pro nodelleri size güzel bir ders olmadı mı ?
modric dedi: Öğrenci isen vergi indirimi bekle iPhone 13 veya S23+ alırsın güncel kurla. Genişletmek için tıkla... Rüyasında beklesin değil mi? Talisca06 dedi: POCO F5 Genişletmek için tıkla... POCO önermeyin artık. X3 nfc ve pro nodelleri size güzel bir ders olmadı mı ?
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.858 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2023 #95 Orta seviye mi alınır üst seviye mi diye sormuşsunuz...
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.828 Çözümler 6 Yer Ankara 18 Ağustos 2023 #96 260112 dedi: Rüyasında beklesin değil mi? POCO önermeyin artık. X3 nfc ve pro nodelleri size güzel bir ders olmadı mı ? Genişletmek için tıkla... Poco f5 kullanıyorum çok gelişmiş ısınma falan filan yok cihazda serin çalışıyor. 2 3 tane cihazı kötü diye hepsi kötü olacak diye bişey yok. Kasma donma hiç yok neredeyse. Arkadaşım a54 aldı kışın kalorifer yakmayı düşünmüyor cihaz soba gibi
260112 dedi: Rüyasında beklesin değil mi? POCO önermeyin artık. X3 nfc ve pro nodelleri size güzel bir ders olmadı mı ? Genişletmek için tıkla... Poco f5 kullanıyorum çok gelişmiş ısınma falan filan yok cihazda serin çalışıyor. 2 3 tane cihazı kötü diye hepsi kötü olacak diye bişey yok. Kasma donma hiç yok neredeyse. Arkadaşım a54 aldı kışın kalorifer yakmayı düşünmüyor cihaz soba gibi
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 18 Ağustos 2023 #97 Talisca06 dedi: POCO F5 kullanıyorum çok gelişmiş ısınma falan filan yok cihazda serin çalışıyor. 2 3 tane cihazı kötü diye hepsi kötü olacak diye bir şey yok. Kasma donma hiç yok neredeyse. Arkadaşım A54 aldı kışın kalorifer yakmayı düşünmüyor cihaz soba gibi Genişletmek için tıkla... A54 5G hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. POCO'nun donanımsal özelliklerine lafımız yok zaten adamlar malzemeden o kadar fazla çalıyor ki 2 yılı zor çıkartıyor telefonlar. Sadece özelliklerine baksaydık Reeder gibi telefonlardan neden almayalım.
Talisca06 dedi: POCO F5 kullanıyorum çok gelişmiş ısınma falan filan yok cihazda serin çalışıyor. 2 3 tane cihazı kötü diye hepsi kötü olacak diye bir şey yok. Kasma donma hiç yok neredeyse. Arkadaşım A54 aldı kışın kalorifer yakmayı düşünmüyor cihaz soba gibi Genişletmek için tıkla... A54 5G hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. POCO'nun donanımsal özelliklerine lafımız yok zaten adamlar malzemeden o kadar fazla çalıyor ki 2 yılı zor çıkartıyor telefonlar. Sadece özelliklerine baksaydık Reeder gibi telefonlardan neden almayalım.
modric Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #98 Yavuz_Çetin dedi: Gerçekten onun geleceğine mi inanıyorsunuz. Gelirse de yüzlerce şartı olur. A serisi s serisi ile yarışamaz. S21FE. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pek güven vermeyen bir hükümete sahibiz farkındayım ama bu vaadi tutacaklar. 260112 dedi: Rüyasında beklesin değil mi? Genişletmek için tıkla...
Yavuz_Çetin dedi: Gerçekten onun geleceğine mi inanıyorsunuz. Gelirse de yüzlerce şartı olur. A serisi s serisi ile yarışamaz. S21FE. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pek güven vermeyen bir hükümete sahibiz farkındayım ama bu vaadi tutacaklar. 260112 dedi: Rüyasında beklesin değil mi? Genişletmek için tıkla...
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 19 Ağustos 2023 #99 modric dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et pek güven vermeyen bir hükümete sahibiz farkındayım ama bu vaadi tutacaklar. Genişletmek için tıkla... Vergiye zam yapıp bir de indirim yapmak. Çok tanıdık geliyor bana.
modric dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et pek güven vermeyen bir hükümete sahibiz farkındayım ama bu vaadi tutacaklar. Genişletmek için tıkla... Vergiye zam yapıp bir de indirim yapmak. Çok tanıdık geliyor bana.
Airi Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #100 Wlixe dedi: Güncel Exynos işlemciler değil. Genişletmek için tıkla... Sadece 2100'ün sorunu yok. 2200, 990'dan hallice.
Wlixe dedi: Güncel Exynos işlemciler değil. Genişletmek için tıkla... Sadece 2100'ün sorunu yok. 2200, 990'dan hallice.