Ali Arda Öz
Hectopat
Galiba S21fede karar kıldım ama bütçeyi zorlayıp S22 almayı da düşünmüyor değilim.
Galiba S21fede karar kıldım ama bütçeyi zorlayıp S22 almayı da düşünmüyor değilim.
Keşke bunlardan ibaret olsaydı.
Aralarında yarım saat-1 saat var. Kimi zaman S22 daha iyi bile.Hocam S22'nin bataryası çok azmış gerçekten şu anda biraz fikrim değişti gibi. Siz ne dersiniz peki?
Dostum iphone 11den S20FE geçtim ve çok pişmanım. iPhone XS kullanıyorum şuan. Alacaksan s21Fe almanı öneririm çok daha şık ve güncel bir telefon. S20FE 3 yıllık bir cihaz ve köşeleri sivri. Emin ol S21Fe den memnun olacaksın. Ama S serilerinin şarjı A serisi kadar iyi değil. Gerek ekran çözünürlüğü gerek performans S serilerinde 6 saatlik felan bir kullanım ömrü sunuyor. S20Fe yi sakın alma. Performans istersen S21Fe. Uzun güncellik ve uzun saatler kullanım için A54 al. Karar senin. Bence S21Fe den memnun kalırsın.Herkese iyi günler. Ablam S22'yi aldı çok memnun şu anda ben de telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem ortalama 15-20bin TL arasında. Hangi telefonu alsam bilemedim, sizlere sormak istedim. Sizler hangisini önerirsiniz?
Bütçesi varsa S21 FE alsın fakat S20 FE yabana atılmamalı hocam.Bütçesindeki en iyi cihaz 10-15 bin TL arasında.Dostum iphone 11den S20FE geçtim ve çok pişmanım. iPhone XS kullanıyorum şuan. Alacaksan s21Fe almanı öneririm çok daha şık ve güncel bir telefon. S20FE 3 yıllık bir cihaz ve köşeleri sivri. Emin ol S21Fe den memnun olacaksın. Ama S serilerinin şarjı A serisi kadar iyi değil. Gerek ekran çözünürlüğü gerek performans S serilerinde 6 saatlik felan bir kullanım ömrü sunuyor. S20Fe yi sakın alma. Performans istersen S21Fe. Uzun güncellik ve uzun saatler kullanım için A54 al. Karar senin. Bence S21Fe den memnun kalırsın.
Değer hocam.Herkese cok teşekkürlerimi sunarım bütçeyi zorlayıp S22 almayı düşünüyorum çünkü dediklerinize göre aradaki farka değer diyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.