Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #41 modric dedi: Öğrenci isen vergi indirimi bekle iPhone 13 veya S23+ alırsın güncel kurla. Genişletmek için tıkla... Gerçekten onun geleceğine mi inanıyorsunuz. Gelirse de yüzlerce şartı olur. A serisi S serisi ile yarışamaz. S21FE.
modric dedi: Öğrenci isen vergi indirimi bekle iPhone 13 veya S23+ alırsın güncel kurla. Genişletmek için tıkla... Gerçekten onun geleceğine mi inanıyorsunuz. Gelirse de yüzlerce şartı olur. A serisi S serisi ile yarışamaz. S21FE.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.389 Çözümler 131 18 Ağustos 2023 #42 yucekrallucifer dedi: Hocam S21 FE'nin ekran süresi düşük yoğun kullanımda ekran süresi 3 saate kadar düşebiliyor onun dışında S21 FE diğer iki cihazdan daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Telefonda 4-5 saat aralıksız Wild Rift-TFT oynamışlığım var.
yucekrallucifer dedi: Hocam S21 FE'nin ekran süresi düşük yoğun kullanımda ekran süresi 3 saate kadar düşebiliyor onun dışında S21 FE diğer iki cihazdan daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Telefonda 4-5 saat aralıksız Wild Rift-TFT oynamışlığım var.
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 18 Ağustos 2023 #43 Wlixe dedi: Telefonda 4-5 saat aralıksız Wild Rift-TFT oynamışlığım var. Genişletmek için tıkla... Gece yatarken+gün içinde 1 kere sarja taksam yeter değil mi?
Wlixe dedi: Telefonda 4-5 saat aralıksız Wild Rift-TFT oynamışlığım var. Genişletmek için tıkla... Gece yatarken+gün içinde 1 kere sarja taksam yeter değil mi?
Ali Arda Öz Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 34 18 Ağustos 2023 #44 Wlixe dedi: Evet. Üniversite öğrencisi veya 12. sınıf falan değilseniz vergi indirimi beklemeyin. Sadece üniversite öğrencileri için geçerli olacak. Genişletmek için tıkla... 12ye geçtim hocam bu sene.
Wlixe dedi: Evet. Üniversite öğrencisi veya 12. sınıf falan değilseniz vergi indirimi beklemeyin. Sadece üniversite öğrencileri için geçerli olacak. Genişletmek için tıkla... 12ye geçtim hocam bu sene.
7 700709 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 132 Çözümler 1 18 Ağustos 2023 #45 modric dedi: Öğrenci isen vergi indirimi bekle iPhone 13 veya S23+ alırsın güncel kurla. Genişletmek için tıkla... Vergi indirmi ünerviste için ve vergi indirmi gec gelecek onun yerine vergi indirimli PC al.
modric dedi: Öğrenci isen vergi indirimi bekle iPhone 13 veya S23+ alırsın güncel kurla. Genişletmek için tıkla... Vergi indirmi ünerviste için ve vergi indirmi gec gelecek onun yerine vergi indirimli PC al.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.389 Çözümler 131 18 Ağustos 2023 #46 Mylne dedi: Gece yatarken+gün içinde 1 kere sarja taksam yeter değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben öyle yapıyorum hocam. 1 saatte doluyor zaten.
Mylne dedi: Gece yatarken+gün içinde 1 kere sarja taksam yeter değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben öyle yapıyorum hocam. 1 saatte doluyor zaten.
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 18 Ağustos 2023 #47 Ali Arda Öz dedi: 12ye geçtim hocam bu sene. Genişletmek için tıkla... Telefonu seneye alırsınzı o zaman beklerseniz indirimi(daha indirm ne zaman olacak bilmiyoruz) Wlixe dedi: Ben öyle yapıyorum hocam. 1 saatte doluyor zaten. Genişletmek için tıkla... Kutunun içinden kablo vs. Çıkmıyor değil mi?
Ali Arda Öz dedi: 12ye geçtim hocam bu sene. Genişletmek için tıkla... Telefonu seneye alırsınzı o zaman beklerseniz indirimi(daha indirm ne zaman olacak bilmiyoruz) Wlixe dedi: Ben öyle yapıyorum hocam. 1 saatte doluyor zaten. Genişletmek için tıkla... Kutunun içinden kablo vs. Çıkmıyor değil mi?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.585 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 18 Ağustos 2023 #48 700709 dedi: Vergi indirmi ünerviste için ve vergi indirmi gec gelecek onun yerine PC al. Genişletmek için tıkla... PC'yi konuşmak için kullanabiliyorsan iyi.
700709 dedi: Vergi indirmi ünerviste için ve vergi indirmi gec gelecek onun yerine PC al. Genişletmek için tıkla... PC'yi konuşmak için kullanabiliyorsan iyi.
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 18 Ağustos 2023 #49 @cenkkk tabii müzik oynatırken ekranın kapalı olması lazım .
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.389 Çözümler 131 18 Ağustos 2023 #50 Ali Arda Öz dedi: 12ye geçtim hocam bu sene. Genişletmek için tıkla... Vergi indiriminin geleceği de kesin değil. 1 sene de az buz bir süre değil, ben olsam beklemem. 700709 dedi: Vergi indirmi ünerviste için ve vergi indirmi gec gelecek onun yerine PC al. Genişletmek için tıkla... PC ne alaka şimdi?
Ali Arda Öz dedi: 12ye geçtim hocam bu sene. Genişletmek için tıkla... Vergi indiriminin geleceği de kesin değil. 1 sene de az buz bir süre değil, ben olsam beklemem. 700709 dedi: Vergi indirmi ünerviste için ve vergi indirmi gec gelecek onun yerine PC al. Genişletmek için tıkla... PC ne alaka şimdi?