Ali Arda Öz
Hectopat
Vergi indirmi ünerviste için ve vergi indirmi gec gelecek onun yerine vergi indirimli PC al.
Hocam zaten PC var. PC'ye ihtiyacım olsa PC almak istiyorum derdim.
Vergi indirmi ünerviste için ve vergi indirmi gec gelecek onun yerine vergi indirimli PC al.
PC'yi konuşmak için kullanabiliyorsan iyi.
Şarj kablosu var fakat adaptörü yok. Kendiniz almanız gerek.Kutunun içinden kablo vs. Çıkmıyor değil mi?
Übervesite de telefonla not al o zaman.
Siz bilgisayarı cebinize koyabiliyorsunuz galiba?Üniversite* de telefonla not al o zaman
Vergi indiriminin geleceği de kesin değil. 1 sene de az buz bir süre değil, ben olsam beklemem.
PC ne alaka şimdi?
Vergi indiriminin geleceği de kesin değil. 1 sene de az buz bir süre değil, ben olsam beklemem.
PC ne alaka şimdi?
Geçenlerde burada bir arkadaşımız çok ayrıntılı bir liste yapmıştı. Bulursam yönlendireceğim. Xiaomi miui 14 kullanan modellerin şuan sıkıntısı yok. Xiaomi miui 13 kullananlara Allah kolaylık versin.Hocam bu fiyatlarda hangi telefonları önerirsiniz? Marka takıntım yok ama Redmi Note 8 kullanan arkadaşlarım çok kötü diyorlardı o yüzden Xiaomi'ye karşı bir ön yargım var.
Valla öyle galiba arkadaş o şekil konuşuyor.Siz bilgisayarı cebinize koyabiliyorsunuz galiba?
Siz bilgisayarı cebinize koyabiliyorsunuz galiba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.