S20FE mi S21FE mi A54 mü?

Hocam arada 6 bin lira fark var ve ana farklar bunlar.

Eki Görüntüle 1907625
Keşke bunlardan ibaret olsaydı.
Listedekileri saymazsak S22 tüm kamera sensorlerinde S21 FE'ye göre daha üstün. Daha gelişmiş sensörler kullanıyor.
Ayrıca S21 FE sRGB'si kısılmış bir ekrana sahip. Gri tonlamalari arasinda farklar bulunuyor.
O listedeki veriler arasından da 8 Gen 1 hem CPU hem GPU yönleriyle Exynos 2100'e göre daha güçlü.
Kısacası eğer verilebiliyorsa 6k fark verilmeli.

Hocam S22'nin bataryası çok azmış gerçekten şu anda biraz fikrim değişti gibi. Siz ne dersiniz peki?
Aralarında yarım saat-1 saat var. Kimi zaman S22 daha iyi bile.

Dostum iphone 11den S20FE geçtim ve çok pişmanım. iPhone XS kullanıyorum şuan. Alacaksan s21Fe almanı öneririm çok daha şık ve güncel bir telefon. S20FE 3 yıllık bir cihaz ve köşeleri sivri. Emin ol S21Fe den memnun olacaksın. Ama S serilerinin şarjı A serisi kadar iyi değil. Gerek ekran çözünürlüğü gerek performans S serilerinde 6 saatlik felan bir kullanım ömrü sunuyor. S20Fe yi sakın alma. Performans istersen S21Fe. Uzun güncellik ve uzun saatler kullanım için A54 al. Karar senin. Bence S21Fe den memnun kalırsın.

Bütçesi varsa S21 FE alsın fakat S20 FE yabana atılmamalı hocam.Bütçesindeki en iyi cihaz 10-15 bin TL arasında.

Herkese cok teşekkürlerimi sunarım bütçeyi zorlayıp S22 almayı düşünüyorum çünkü dediklerinize göre aradaki farka değer diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…