S20FE vs A34

A34ü küçük sanıyordum s20fe den kalın baya büyük kasası pek beğenmedim ben

S20fe alacağım alınca yazarım buraya cevap veren herkese teşekkürler.
Evet A34 tasarım konusunda baya ilkel kalmış, kasasıda eğilmeye yatkın kalitesiz bir plastikten oluşuyor.

Batarya performansı hakkında bilgilendirme yapın lütfen.
Buyrun ben yapayım, kullanıyorum.

Evet A34 tasarım konusunda bayağı ilkel kalmış, kasasıda eğilmeye yatkın kalitesiz bir plastikten oluşuyor.

Buyurun ben yapayım, kullanıyorum.

1 günü rahatça çıkarıyor mu? Sırf bu batarya için A54 ya da iPhone 12 mini bakıyorum saçma şekilde. O kadar telefon yapıp bataryasının 1 günü çıkarmaması saçma değil mi?

Sizinki ne kadar gidiyor?

Gün içinde TikTok WhatsApp tarzı uygulamalarda gezip en fazla Clash Royale oynuyorum batarya işlemci ve kamera performansı önemli takılmaları vs hiç sevmiyorum ona göre telefon bakıyorum iPhone 12 mini bataryası umarım pişman etmez.

12 mini bataryası pişman eder. Düz 12 yada 13 mini bakın. Tam bütçe ne kadar? 12 mini ile A54 arasında fiyat farkı var bayağı.

12 mini bataryası pişman eder. Düz 12 ya da 13 mini bakın. Tam bütçe ne kadar? 12 mini ile A54 arasında fiyat farkı var bayağı.

Belirli bir bütçem yok dediğim gibi akşama kadar TikTok WhatsApp tarzı uygulamalarda gezip en fazla Clash Royale oynuyorum.

Önümüzdeki 4-5 yıl takılma olmayacak kamerası ve bataryası pişman etmeyecek telefona ihtiyacım var.

A54 şu an en mantıklısı gibi. 13 mini için o kadar çıkamam ama araştırayım.

12 Mini bataryası S20 FE'den de beter hatta S22 ile aynı düzeyde. Benim S20 FE 1 günü rahat çıkarıyorum full WI-FI'de PUBG, CarxDrift Racing 2, WhatsApp ve Samsung Internet kullanıyorum. Ben 2 ay önce aldım onda pil optimize olduğu için ekran sürem 5-6 saat arasındaydı bu bahsettiğim kullanım senaryosunda. Fakat babamda S20 FE almak istedi, aldı ve sıfır telefona kıyamadı bana verdi alalı 4 gün oldu işte daha pili optimize olmadı pek ama yinede geçenlerde 4,5-5 saat ekran süresi aldım. Oyun oynamazsanız bu 7 hatta 8 saate bile çıkabilir.

Peki A54 mü S20FE mi?

Batarya farkı var ise A54 tercih edeceğim gibi en fazla Clash Royale oynuyorum dediğim gibi.

Peki A54 mü S20FE mi?

Batarya farkı var ise A54 tercih edeceğim gibi en fazla Clash Royale oynuyorum dediğim gibi.
Batarya farkı var hocam A54'te bu süre 8 saate falan çıkıyor. Ben S20 FE tercih ederdim çünkü A54'ün günlük kullanımda ısındığını ve Instagram Reels'lerde kastığını söyleyenler var.

Batarya farkı var hocam A54'te bu süre 8 saate falan çıkıyor. Ben S20 FE tercih ederdim çünkü A54'ün günlük kullanımda ısındığını ve Instagram Reels'lerde kastığını söyleyenler var.
Kendim A54 kullanıyorum son güncellemelerden sonra epey stabilleşti gram kasma yok, ısınma da standart. Normal kullanımda bir buçuk günden fazla gidiyor, çok oyun oynarsanız dahi bir günü çıkarıyor.

Kendim A54 kullanıyorum son güncellemelerden sonra epey stabilleşti gram kasma yok, ısınma da standart. Normal kullanımda bir buçuk günden fazla gidiyor, çok oyun oynarsanız dahi bir günü çıkarıyor.
PUBG optimizasyonu düzeldi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…