S20FE vs A34

Hypnos92

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben yakın zamanda bir telefon alacağım. İki model arasında kaldım. S20FE almayı düşündüm ama güncelleme sıkıntı olur mu? Beni 4-5 yıl S20FE idare eder mi? Yoksa A34 mü almalıyım?

Kesinlikle S20 FE.

Aynı ikilemde kalıp S20 FE tercih ettim, gayet memnunum. Şarjı da bir günü rahatlıkla çıkarıyor, 5 yıl sonra nasıl olur bilmiyorum lakin Android 13, çok uzun yıllar daha uygulama desteği alacak.

Merhaba ben yakın zamanda bir telefon alacağım. İki model arasında kaldım. S20FE almayı düşündüm ama güncelleme sıkıntı olur mu? Beni 4-5 yıl S20FE idare eder mi? Yoksa A34 mü almalıyım?
İyileştirme ve güvenlik güncellemeleri almaya devam edebilir fakat OS güncellemesi alacağını sanmam.

S20 FE kullanıyorum uygulama desteği açısından 7-8 sene gider. Akıcılığını normal kullanıcı için 4 sene falan korur. A34 tasarım, kamera, işlemci, ekran olarak S20 FE'den geride bir cihaz.

Aynen öyle. Hatta Android 8 yüklü J4 Plus ve J7 Prime bile neredeyse her uygulamayı açıyor. Kesinlikle S20 FE.
Android 6 yüklü A5 2015 kullanıyordum ben S20 FE'ye geçmeden önce. O bile COD Mobile, Genshin Impact, Efootball hariç her uygulama ve oyunu açıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…