İyileştirme ve güvenlik güncellemeleri almaya devam edebilir fakat OS güncellemesi alacağını sanmam.Merhaba ben yakın zamanda bir telefon alacağım. İki model arasında kaldım. S20FE almayı düşündüm ama güncelleme sıkıntı olur mu? Beni 4-5 yıl S20FE idare eder mi? Yoksa A34 mü almalıyım?
S20 FE kullanıyorum uygulama desteği açısından 7-8 sene gider. Akıcılığını normal kullanıcı için 4 sene falan korur. A34 tasarım, kamera, işlemci, ekran olarak S20 FE'den geride bir cihaz.Merhaba ben yakın zamanda bir telefon alacağım. İki model arasında kaldım. S20FE almayı düşündüm ama güncelleme sıkıntı olur mu? Beni 4-5 yıl S20FE idare eder mi? Yoksa A34 mü almalıyım?
Aynen öyle. Hatta Android 8 yüklü J4 Plus ve J7 Prime bile neredeyse her uygulamayı açıyor. Kesinlikle S20 FE.S20 FE aldım çok memnunum Hocam size de öneririm. Güncelleme çok sıkıntı olmaz kaç yıllık telefonlar bile her uygulamayı açıyor neredeyse .
Android 6 yüklü A5 2015 kullanıyordum ben S20 FE'ye geçmeden önce. O bile COD Mobile, Genshin Impact, Efootball hariç her uygulama ve oyunu açıyordu.Aynen öyle. Hatta Android 8 yüklü J4 Plus ve J7 Prime bile neredeyse her uygulamayı açıyor. Kesinlikle S20 FE.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.